amad180423

Hadde ingen god dag – men leverte målgivende pasning likevel

Publisert Sist oppdatert

Sju av våre utlånte var i aksjon tirsdag kveld.

Sunderland 1-1 Huddersfield Town

Sunderland hadde muligheten til å klatre opp på playoff, men klarte ikke å ta vare på den sjansen mot Huddersfield-laget til ringreven Neil Warnock.

Amad Diallo spilte som vanlig fra start for Sunderland, og han hadde den målgivende pasningen da Sunderland tok ledelsen, men det ene målet var ikke nok mot Huddersfield, for bortelaget slo tilbake i andreomgangen, og Sunderland klarte aldri å score det avgjørende 2-1-målet på Stadium of Light.

Utenom den målgivende pasningen, så var det ikke noen god dag for Amad. Han bommet på to store sjanser, og spillemessig var det heller ikke all verden, og han endte med karakteren 5 på spillerbørsen til Sunderland Echo.

Sunderland kan fortsatt klare playoff, men siden de har spilt flere kamper enn lagene rundt seg på tabellen, så må de trolig avslutte sesongen meget godt, i så fall. Det gjenstår tre kamper for de svarte kattene – alle mot andre lag som fortsatt også har et håp om å klare playoff.

amad180423b
AMAD PÅ GODT OG VONDT: Ivorianeren hadde ikke sin beste dag (her etter å ha bommet på en god sjanse), men leverte likevel målpoeng.

Millwall 0-1 Birmingham City

Et sterkt resultat for et Birmingham-lag som klatret oppover noen plasser  mot midten av Championship-tabellen etter denne kampen.

Hannibal Mejbri startet på benken, men kom inn i det 78. minutt for ex-red Tahith Chong.

Birmingham klarte å holde unna mot slutten, og all nedrykksfrykt er borte for lengst fra St. Andrew’s. For Hannibals del er det nok derimot litt grunn til bekymring siden han nå har startet bare én av de siste ni Birmingham-kampene. Han har levert en del gode kamper denne sesongen, men våren har ikke vært optimal for 20-åringen.

hannibal180223
KOM INNPÅ: Hannibal Mejbri.

Forest Green Rovers 0-0 Fleetwood Town

Nedrykket til Forest Green fra League One er allerede bekreftet, og etter denne kampen er det også klart at de kommer til å ende på sisteplass.

Charlie Savage spilte uansett fra start i denne målløse kampen mot Fleetwood, som skal ha vært en ganske svak fotballkamp.

Vi har ikke funnet noe nevneverdig om hvordan han klarte seg. Han ble byttet ut i det 86. minutt.

Oxford United 1-1 Portsmouth

Teoretisk er det fortsatt mulig, men Pompey-manager John Mousinho måtte vedgå etter dette poengtapet at jakten på en playoffplass i League One er over.

Di’Shon Bernard spilte hele kampen for Portsmouth, og lokalavisa utroper han som banens bestemann, og ga ham karakteren 7 på spillerbørsen. Bernard har ikke spilt så mye for Portsmouth, men la her tydeligvis inn en meget god søknad om mer spilletid.

Bernard pådro seg et gult kort.

bernard061222
IMPONERTE: Di’Shon Bernard.

Newport County 1-2 Mansfield Town

Newport har ikke så mye å spille for, og de tapte 1-2 hjemme på Rodney Parade mot et Mansfield-lag som hadde langt mer å spille for.

Charlie McNeill spilte hele kampen for Newport, men var ikke involvert i Newports scoring. Han jobbet hardt tilbake og var den Newport-spilleren som var nærmest å stoppe 0-2-scoringen til Mansfield, og han var tydelig frustrert da det ble mål (muligens på den defensive innsatsen til resten av laget).

Newport ligger på en 18. plass, men ville med en seier vært oppe på en 14. plass.

mcneill070423
TAPTE: Charlie McNeill og Newport.

Altrincham 2-2 Dagenham & Redbridge

Altrincham spilte 2-2 hjemme mot Dagenham & Redbridge i en National League-kamp mellom to lag som spiller i den divisjonen også neste år.

Både formsterke Maxi Oyedele og Joe Hugill spilte fra start for Altrincham. De ble byttet ut i henholdsvis det 48. minutt og det 67. minutt.

Sonny Aljofree var ikke involvert. Han spilte derimot for U21-laget til United på mandag, og for U18-laget på lørdag.

Andre:

  • Ethan Galbraith kom ikke inn før i det tredje overtidsminuttet av Salford Citys 2-0-hjemmeseier mot Hartlepool United.
  • Axel Tuanzebe er skadet, og gikk glipp av Stokes hjemmetap mot bunnlaget Wigan. Kampen ble avgjort av ex-red Will Keane.
  • Bolton spilte tirsdag kveld 1-1 borte mot Burton Albion. Shola Shoretire var ubenyttet reserve.
  • 20.45 onsdag kveld spilles det to kamper som kan involvere United-spillere. Ethan Lairds QPR får besøk av Norwich i det som er en viktig kamp i nedrykksstriden for Laird & co, mens Álvaro Fernández og Preston spiller borte mot Swansea.
  • Torsdag kveld får Alex Telles og Sevilla besøk av Manchester United. Telles spilte ikke på Old Trafford, men er altså tilgjengelig for spill mot egen klubb.
Powered by Labrador CMS