Manchester United v Leicester City - Premier League

– Det positive i dag var debutantene

Nemanja Matic spilte selv en solid kamp på mitdbanen, men var mest opptatt av å rose de to tenåringene som debuterte for United.

Publisert Sist oppdatert

Forrige gang to tenåringer ligadebuterte i samme kamp for United var i 2016. Den gangen var det Timothy Fosu-Mensah og Marcus Rashford som gjorde det mot Arsenal.

– Fornøyd med 1. omgang

Mot Leicester var det Anthony Elanga og Amad Diallo som fikk sin første ligakamp fra start, men kunne ikke forhindre at det ble 1-2-tap mot Brendan Rodgers menn som tok et stort steg mot Champions League-spill neste sesong.

Etter en noe nervøs start for United fikk Nemanja Matic kontroll på midtbanen og serberen leverte en solid kamp tross et vanskelig utgangspunkt.

Manchester United v Leicester City - Premier League
ROS FRA MATIC: Amad Diallo og Anthony Elanga fikk begge skryt fra Uniteds kaptein mot Leicester, Nemanja Matic.

– Det var ikke enkelt for oss å forberede oss skikkelig til denne kampen, men jeg er fornøyd med spillet i 1. omgang. Etter pause burde vi skapt mer, og jeg er selvsagt ikke happy med å tape, sier Nemanja Matic til MUTV.

Selv om ligagullet nå er avgjort og United tapte en ligakamp for første gang siden Sheffield United sjokkerte ved å vinne 2-1 på Old Trafford, så serberen lyspunkter han mener det er verdt å ta med seg.

– Skal vi ta med noe positivt var det at de unge spillerne som kom inn gjorde en solid jobb og det lover godt for fortsettelsen. De vil bli viktige for oss i fremtiden. De hadde personlighet og viste vilje. De klarte seg godt mot en vanskelig motstander, sier Matic.

–Liverpool-kampen betyr enormt mye

Allerede førstkommende torsdag er det ny kamp for United når den utsatte kampen mot Liverpool skal spilles.

Til den kampen er det ventet at Ole Gunnar Solskjær vil stille med sitt beste mannskap. Nemanja Matic sier United fremdeles har mye å spille for denne sesongen selv om Champions League-plassen er sikret og 2. plassen i Premier League nesten er det samme.

Manchester United v Leicester City - Premier League
MÅLGIVENDE: Amad Diallo serverte Mason Greenwood som utlignet tislig i 1. omgang.

Med Leicesters seier på Old Trafford vil det bli særdeles vanskelig for Liverpool å nå Champions League uten seier på torsdag.

– Vi ønsker å avslutte sesongen så sterkt som mulig, ikke minst ved å vinne Europa League. Manageren måtte gjøre mange endringer og vi hadde ikke mye tid til å forberede oss. Nå må vi bruke tiden frem mot Liverpool-kampen godt og forberede oss til en kamp som betyr mye både for spillerne og fansen, sier Matic.

Powered by Labrador CMS