Queens Park Rangers v Manchester United - Pre-season Friendly

Kom på scoringslista: – Magisk fotarbeid

Publisert Sist oppdatert

Åtte av våre utlånte var i aksjon denne helga.

Dundee United 2-3 Heart of Midlothian

Dylan Levitt spilte hele kampen da Dundee United fikk besøk av Hearts søndag ettermiddag, og Levitt scoret kampens første mål. Likevel skulle det vise seg at bortelaget ble for sterke til slutt.

Det var et flott mål av waliseren, som viste fine dribleferdigheter inne i Hearts-boksen før han plasserte ballen i mål.

Lokalavisjournalist Alan Temple var svært imponert av målet:

I et nylig intervju med Dundee-pressen ga Levitt uttrykk for at han håper å få sjansen av Ten Hag i Manchester United.

– Med den nye manageren som kommer inn i United, så vil jeg forhåpentligvis få en sjanse. Kontrakten min går ut i sommer, og det har ikke blitt snakket om. Forhåpentligvis vil jeg høre noe i løpet av de neste ukene, sa Levitt.

Se målet her:

Bournemouth 1-1 Fulham

Ethan Laird har ikke hatt det enkelt etter at han flyttet seg fra Swansea til Bournemouth i januar, med både skade og lite spilletid.

Han har uansett fått ros fra manager Scott Parker for måten han har taklet det på, og i de tre siste kampene har Laird fått mye spilletid.

Her startet han igjen, og leverte en brukbar kamp mot opprykksklare Fulham i en dramatisk 1-1-kamp hvor Bournemouth utlignet på overtid.

Laird fikk karakteren 6 av Dorset Live, som roser Laird for det han leverte defensivt, selv om han ikke fikk gjort så mye offensivt denne gangen.

Vi skriver mer om hva dette betyr i opprykksstriden under det vi har skrevet om Nottingham Forest under.

Swansea City v Cardiff City - Sky Bet Championship
INNE PÅ LAGET: Ethan Laird, her fra tiden i Swansea tidligere denne sesongen.

Peterborough United 0-1 Nottingham Forest

James Garner spilte hele kampen da Nottingham Forest vant 1-0 borte mot Peterborough.

Garner fikk karakteren 7,5 av Nottingham Post, selv om Forest i perioder slet litt med å holde på ballen, og United-midtbanespilleren får ros for det han gjorde med ball, og også for enkelte gode dødballer.

Opprykkshåpet lever fortsatt for Nottingham Forest etter denne seieren. Med fire kamper igjen er Forest fem poeng bak Ethan Lairds Bournemouth på andreplass, og Forest skal til og med til Bournemouth i den siste midtuka før sesongslutt. Nå gjelder det å håpe på at Bournemouth fortsetter med å snuble, og at de selv kommer seg gjennom noen tøffe kamper før Bournemouth-kampen, inkludert borte mot Fulham i kommende midtuke.

Huddersfield ligger mellom Forest og Bournemouth, med tre poeng flere enn Forest (og to færre enn Bournemouth), men Huddersfield har bare to kamper igjen av sesongen, og har klart dårligere målforskjell enn sine opprykksrivaler.

Resultatet betydde for øvrig også at Peterborough rykket ned til League One.

Nottingham Forest v Coventry City - Sky Bet Championship
I OPPRYKKSDUELL MED ETHAN LAIRDS BOURNEMOUTH: James Garner og Nottingham Forest.

 

Motherwell 1-3 Rangers

Rangers har en Europa League-semifinale på torsdag, og det var nok en del av grunnen til at Amad Diallo fikk en etterlengtet sjanse fra start på Fir Park i Motherwell.

Så fikk Rangers et rødt kort før halvtimen var spilt, og manager Giovanni van Bronckhorst valgte å bytte ut Amad i det 31. minutt.

Dermed ble det ikke mye spilletid på ivorianeren denne gangen heller.

Rangers vant uansett 3-1, og er med det tre poeng bak Celtic. Rangers har fire kamper igjen, mens Celtic har fem kamper igjen.

Celtic FC v Rangers FC - Scottish Cup Semi Final
JUBEL FORRIGE HELG: Amad Diallo feirer med lagkameratene etter Rangers’ semifinaletriumf i den skotske cupen mot erkerival Celtic.

Doncaster Rovers 2-0 Burton Albion

Det skulle vært en United-duell, men Ethan Galbraith ble sittende på benken hele kampen for Doncaster. Matej Kovar stod i mål for Burton.

De vant uansett 2-0, men det må uansett et enormt mirakel til for at de skal redde plassen i divisjonen. Andre resultater gjør at de i praksis er nede nå.

Kovar holdt nullen i de fire (!) første kampene han spilte for Burton, men her måtte han altså se to baller havne i nettet bak seg.

Det virker ikke som om det var noen keepertabber involvert, og Kovar har uansett hatt en god start på tilværelsen i Burton Albions ellever.

matejkovar050721
TAPTE: Matej Kovar.

Mansfield Town 2-0 Crawley Town

Etter to skuffende tap på rad, så kom Nigel Cloughs Mansfield tilbake på vinnersporet med en 2-0-seier hjemme mot Crawley Town.

Nathan Bishop stod som vanlig i mål hele kampen for Stags.

Det virker ikke som om Bishop hadde sin travleste dag på jobben, men han skal ha løst det han måtte gjøre på en god måte, og han er nok fornøyd med å ha holdt nullen igjen.

Mansfield ligger på en playoff-plass, og har også muligheten til å klare en direkte opprykksplass om ting går klubbens vei i de siste kampene.

Mansfield Town v Harrogate Town - Sky Bet League Two
HOLDT NULLEN: Nathan Bishop.

Walsall 2-0 Port Vale

Walsall har vært gode under Michael Flynn, og lørdag ettermiddag vant de 2-0 hjemme på Bescot Stadium mot opprykksjagende Port Vale.

Reece Devine var benket sist etter å ha spilt to kamper etter comebacket fra skade, men her spilte han fra start igjen.

Devine ble byttet ut i pausen i det som beskrives som et taktisk bytte fra lokalavisjournalist Joe Edwards. Det stod på det tidspunktet 0-0.

Athletico Paranaense 1-0 Flamengo

Flamengo gikk på ligasesongens første nederlag da Athletico Paranaense vant 1-0 på hjemmebane.

Andreas Pereiras siste måneder i Flamengo har ikke vært gode, og han startet på benken i denne kampen.

I det 63. spilleminuttet kom han innpå, men uten å klare å gjøre noe med resultatet.

AP (3)
TAPTE: Andreas Pereira og Flamengo.

Andre:

  • Brandon Williams ble sittende på benken hele kampen da Norwich tapte 0-3 hjemme mot Newcastle.
  • Både Teden Mengi og Tahith Chong er fortsatt skadet, så ingen av dem var involvert da Birmingham spilte 2-2 hjemme mot Millwall.
  • Di’Shon Bernard var ubenyttet reserve da Hull vant 3-0 mot Paul Inces Reading.
  • Empoli vant 3-2 mot Napoli søndag ettermiddag, og som ventet ble Axel Tuanzebe sittende på benken hele kampen. Med dette resultatet er nok Napolis drøm om ligatittelen over.
  • Søndag 17.30 spilles Merseyside-derbyet, men Donny van de Beek er utilgjengelig til den kampen på grunn av en skade.
  • Alavés og Facundo Pellistri har spillefri denne helga.
Powered by Labrador CMS