laird011022

Vant United-duellen: – Fremragende

Publisert Sist oppdatert

Fire av våre utlånte har vært i aksjon i tellende kamper denne helga, i tillegg til at keeperduoen Henderson og Kovar har spilt treningskamper.

Preston North End 0-1 Queens Park Rangers

Vi starter med United-duellen på Deepdale mellom Álvaro Fernández/Preston og Ethan Laird/QPR.

Begge spilte fra start, og begge spilte hele kampen, da QPR vant 1-0 i den første kampen til Neil Critchley som hovedtrener for London-laget.

Laird får karakteren 8 på spillerbørsen til West London Sport.

– Laird var fremragende i den første omgangen, og hadde et glimrende løp inn i boksen som nesten ledet til et mål, og var like imponerende med sine defensive oppgaver i den andre omgangen, inkludert en sen blokkering som hindret Ched Evans [i å score], skriver avisa.

Fernández får gode skussmål også, for lancs.live mener at spanjolen var Prestons bestemann (og Prestons hovedtrussel, og gir ham karakteren 7.

Dette resultatet gjorde at QPR gikk forbi Preston igjen, og de er nå oppe på playoff.

alvarofernandez030922
PRESTONS BESTEMANN MOT LAIRD & CO: Álvaro Fernández.

Hull City 1-1 Sunderland

Amad Diallo har vist meget god scoringsform for Sunderland i det siste, men hadde en langt dårligere dag mot Hull.

Riktignok ble det etter hvert litt vanskelige arbeidsforhold etter at Sunderland fikk en spiller utvist, men ivorianeren hadde uansett ikke en god dag.

– Hadde et lyst øyeblikk eller to, men klarte til syvende og sist ikke å nå det nivået vi har blitt vant til de siste ukene. Ikke hans beste kamp for Sunderland, skriver Sunderland Echo, som gir ham karakteren 5 på spillerbørsen.

Amad ble byttet ut i kampens 85. minutt, noen minutter etter Hulls utligning.

Birmingham City v Sunderland - Sky Bet Championship
HADDE INGEN GOD DAG: Amad Diallo.

Birmingham City 3-2 Reading

Ny kamp, ny god forestilling av Hannibal Mejbri for Birmingham.

Birmingham Mail ga vår mann karakteren 7,5 på spillerbørsen etter 3-2-seieren mot Reading, og de roser både Hannibals energi og det han gjorde med ballen etter å ha vunnet den.

Hannibal hadde den målgivende pasningen til Birminghams 3-0-mål, scoret av ex-red Tahith Chong. Det skal dog sies at det handlet vel så mye om en forsvarsglipp fra Reading.

Birmingham City er nå bare to poeng bak QPR på den siste playoffplassen, og Hannibal er en viktig del av grunnen til at Birmingham endelig ser ut som et lag som er kapable til å kjempe om playoff igjen.

hannibal191022
IMPONERER I BIRMINGHAM: Hannibal Mejbri.

Andre:

  • Nottingham Forest vant fredag 2-1 borte mot Valencia i en treningskamp. Dean Henderson stod hele kampen. Nottingham Post ga ham karakteren 7, selv om de skriver at han ikke kommer til å være fornøyd med målet han slapp inn.
  • Sparta Praha vant 3-1 i en treningskamp mot slovakiske Zilina fredag ettermiddag. Matej Kovar stod førsteomgangen for Sparta Praha, og de ledet 3-0 da han ble byttet ut.
  • Salford Citys kamp borte mot Colchester var en av mange kamper som ikke ble spilt denne helga, så det ble en kampfri helg for Ethan Galbraith.
Powered by Labrador CMS