hannibal051022

Hannibal med sin svakeste kamp i Birmingham-trøya

Publisert Sist oppdatert

En del av våre utlånte har vært i aksjon i jula.

Burnley 3-0 Birmingham City

Birmingham kunne med tre poeng klatre fra 15. til 5. plass, men tapte klart mot serieleder Burnley på bortebane.

Hannibal Mejbri spilte 66 minutter på midtbanen til Birmingham og pådro seg et gult kort i det som ble en frustrerende kveld for den utlånte midtbanespilleren. Av lokalavisen Birmingham Mail fikk Hannibal sin svakeste karakter for sesongen med 4,5 og avisen begrunner det hele slik:

«Sannsynligvis hans verste 45 minutter med fotball for Birmingham. Det hele ble snurrende for 18-åringen da Burnley angrep konsekvent rundt ham. Fikk også et billig gult kort og var heldig som ikke fikk sitt andre gule da han felte Benson på vei fremover. En tøff kveld for den utlånte United-spilleren.»

Manager John Eustace uttalte seg også til avisen etter kamp og sa at han var enig i at Hannibal var heldig som ikke ble utvist og at det var grunnen til at han ble tatt av.

Cardiff City 0-0 Queens Park Rangers

QPR hadde muligheten til å klatre opp på fjerdeplass, men ligger like utenfor playoff etter en målløs kamp borte mot Cardiff.

Ethan Laird spilte hele kampen for Queens Park Rangers, og han får karakteren for innsatsen på spillerbørsen til West London Sport. Laird fikk ikke til spesielt mye offensivt sammenlignet med hvordan han vanligvis gjør det, men hadde ganske god kontroll defensivt.

Nyesjefen Neil Critchley har ellers uttalt seg om Laird. I lys av spekulasjoner om at det kan bli behov for Laird i United hvis Wan-Bissaka forsvinner fra United, så har Critchley gitt klart uttrykk for at han ønsker å beholde høyrebacken i klubben.

laird261222
SPILTE 0-0: Ethan Laird og QPR.

Preston North End 1-2 Huddersfield Town

Preston gikk på et skuffende tap hjemme mot bunnplasserte Huddersfield Town etter å ha ledet 1-0.

Álvaro Fernández spilte hele kampen, og i likhet med mesteparten av Preston-laget så hadde han ingen stor ettermiddag.

Lancs.live gir ham karakteren 5 for innsatsen, og omtaler noen positive offensive bidrag før de legger til at han slet defensivt i andreomgangen, og at vingbackene ikke kom veldig heldig ut av baklengsmålene.

På det første Huddersfield-målet var Fernández høyt plassert i banen og ikke involvert (og andre må strengt tatt ta hovedskylden der), mens markeringen glapp for spanjolen på Huddersfields vinnermål.

alvarofernandez030922
TAPTE: Álvaro Fernández og Preston.

Sunderland 2-1 Blackburn

Det endte 2-1 mellom Sunderland og serietreer Blackburn på Stadium of Light på Boxing Day etter at et overtidsmål avgjorde for hjemmelaget.

Amad Diallo har vært Sunderlands viktigste offensive bidragsyter en stund nå, og fikk selvsagt spille fra start selv om Tony Mowbray har fått flere spillere tilbake fra skader nå.

Denne gangen gikk han av banen uten målpoeng, men han skapte store problemer for Blackburn i rommene mellom lagdelene i fra tierrollen han denne gangen spilte i.

Lokalavisa Sunderland Echo gir ham karakteren 8 på spillerbørsen, og skriver at han var glimrende den første timen, og at arbeidsinnsatsen imponerte også. De legger til at han definitivt beviste at han kan spille i tierrollen.

Sunderland lå etter Boxing Day-kampene på en åttendeplass, bare ett poeng bak playoff.

Birmingham City v Sunderland - Sky Bet Championship
IKKE LANGT BAK PLAYOFF: Amad Diallo & co.

Salford City 1-1 Barrow

Salford City lå godt an til å kunne ta en viktig seier da de tok ledelsen mot playoff-plasserte Barrow, men det ble en vanskelig kamp etter en utvisning i det 37. minutt.

Ammies klarte likevel å holde unna mesteparten av kampen, men med litt mer enn ti minutter igjen av ordinær tid kom utligningen.

Ethan Galbraith spilte hele kampen for Salford City. Han pådro seg et gult kort.

Salford City ligger på tiendeplass, tre poeng bak nettopp Barrow på den siste playoff-plassen.

ethangalbraith081022j
DET HOLDT IKKE HELT INN: For Ethan Galbraith og Salford City.

Hibernian 4-0 Livingston

Det har ikke blitt mye spilletid på Will Fish i Hibernian, men på selveste julaften fikk han en halvtime i Hibs’ 4-0-seier hjemme mot Livingston.

Hibernian ledet på det tidspunktet allerede 4-0, og Livingston hadde blitt redusert til ti mann, så det var nok ikke det vanskeligste utgangspunktet for Fish, men United-stopperen skal uansett ha klart seg bra etter det lille vi har lest om innsatsen hans.

Hibernian ligger like under midten av tabellen etter at de før dette hadde tapt fire kamper på rad.

fish050222
HIBERNIAN VALGTE FISK PÅ JULAFTEN I ÅR: Will Fish fikk en halvtime for Hibs.

Andre:

  • Dermot Mee var som vanlig ikke i Altrinchams tropp da de vant 2-1 mot Halifax Town hjemme på Moss Lane. Lånet er til januar, og var mest av alt en nødløsning for en kort periode.
Powered by Labrador CMS