amadaa

– Vil vente med avgjørelse til etter preseason

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har hatt noen unggutter som har gjort sakene sine bra på utlån denne sesongen, med blant andre Amad Diallo og Alvaro Fernandez som ble kåret til sesongens unge spiller i sine respektive lag – henholdsvis Sunderland og Preston.

Rich Fay i Manchester Evening News skriver at United og Erik ten Hag vil gi begge de to 20-åringene muligheten til å vise seg frem under sommerens preseason, før det tas en avgjørelse omkring fremtiden deres.

alvaro030922
FÅR TROLIG SJANSEN TIL Å VISE SEG FREM I SOMMER: Alvaro Fernandez.

Det samme sies om Hannibal Mejbri, som har vært utlånt til Birmingham.

Ten Hag skal først og fremst ha ønske å se Amad i aksjon, før det avgjøres om høyrekanten vil være en del av førstelaget neste sesong.

Også Fernandez og Mejbri kan få flere minutter, selv om det forventes at i alle fall de to vil reise på et nytt utlån neste sesong for å få fast spilletid.

En annen som trolig vil reise på et nytt utlån er Charlie McNeill, som spilte en halv sesong i Newport County andre halvdel av sesongen. Den 19 år gamle spissen kan imidlertid også han fort bli involvert i sommer med førstelaget, ettersom det per nå ikke er alt for mange alternativer på topp.

Videre skriver Fay at Charlie Savage ikke forventes å være en del av Ten Hags planer for sommerens tour.

I tillegg vil både Alex Telles og Eric Bailly, som var utlånt til henholdsvis Sevilla og Marseille denne sesongen, ha tillatelse til å forlate klubben permanent når overgangsvinduet.

Powered by Labrador CMS