«Overmotivert» Chong laget straffespark

Publisert Sist oppdatert

Sju av våre utlånte var i aksjon denne helga.

Werder Bremen 1-2 Stuttgart

Tahith Chong fikk sjansen fra start for Werder Bremen i hjemmekampen mot Stuttgart, og han ble der en slags syndebukk.

Stuttgart tok ledelsen etter at Chong viste hvorfor han ikke er en forsvarsspiller; en klønete takling førte til straffespark for bortelaget, og den scoret Silas Wamangituka på. 

Senere havnet Chong i klinsj med dommeren igjen da en saksetakling ble belønnet med gult kort. Chong var åpenbart ikke enig, men reprisene viste at det nok var en riktig avgjørelse selv om United-spilleren traff ballen også.

Helt på slutten kom det ett mål til hvert av lagene (først 0-2, så 1-2), slik at det i det minste var litt mer enn bare Chong-feilen som ble utslagsgivende. På overtid av overtiden var Chong kanskje heldig som ikke ble utvist etter å ha sparket ned en motspiller – men det var åpenbart ikke meningen, så dommeren lot han bli værende på banen de siste sekundene også.

At Chong ble værende på banen hele kampen tyder jo på at han ikke gjorde det  dårlig, og spesielt siden han fikk gult kort og var litt het i toppen i førsteomgangen, men Kreiszeitung gir ham karakteren 5 (svakest på laget, på en skala hvor lavest mulig karakter er best), og omtaler han i overskriften som «overmotivert».

INGEN STOR DAG PÅ JOBBEN: Tahith Chong laget straffespark, og kunne blitt utvist.

Spezia 1-2 Lazio

Andreas Pereira fikk sjansen fra start i Lazios kamp mot Spezia, og han fikk bli værende på banen hele oppgjøret.

Det endte 2-1 til Lazio.

Helt på slutten av kampen ble Pereira spilt gjennom, og han satte ballen i mål fra litt skrå vinkel, men VAR annullerte det for offside.

Pereira får karakteren 5 for innsatsen av lazionews24.com, og de virker ikke å være veldig imponert. Det ser ut til at andre er enige med lazionews24, og her finner dere en Twitter-tråd med analyse av Pereiras kamp, med både positive og negative aspekter ved det han viste.

Lazio-siden med det originale navnet Lazio Page melder at Pereira med sine 12 161 meter løpt var den som løp lengst av alle i denne kampen.

Watford 0-1 Cardiff City

Det ble et frustrerende hjemmetap for Watford mot Cardiff i den første kampen med tilskuere på Vicarage Road siden februar.

James Garner spilte hele kampen på Watford-midtbanen.

Garner skapte noen muligheter for Watford med dødballene sine, ifølge Watford Observer, men endte (som resten) uten mål eller målgivende pasninger denne gangen. Etter det vi forstår skal han ikke ha spilt en stor kamp.

IMPONERTE IKKE: James Garner og Watford.

Gillingham 2-0 Swindon Town

Sist helg storspilte han mot Swindon-erkerival Oxford United, i midtuka gikk det verre da han slapp inn fire mot Crewe Alexandra, og denne helga ble det et nytt tap for Matej Kovar & co.

Kovar skal ha gjort en respektabel jobb i Swindon-buret, og målene var ikke hans feil. Swindon Advertiser mener at han så tryggere ut, og ga ham karakteren 6 for innsatsen.

Swindon ligger like over streken i League One.

TAPTE: Matej Kovar og Swindon.

Barrow 0-1 Salford City

Salford City vant 1-0 borte mot Barrow.

Di’Shon Bernard har fått mye spilletid etter at ex-red Richie Wellens tok over, og han spilte igjen hele kampen her, ikke overraskende etter at forsvarsspilleren scoret i midtuka.

Han er nok fornøyd med å holde nullen, men det høres ikke ut som om alt bare var enkelt for Bernard i akkurat denne kampen. To ganger ropte Barrow etter straffespark etter å ha gått ned i duell med Bernard, og kanskje var han også litt heldig…? Han var i alle fall det da Barrow fikk en stor sjanse etter at Bernard mistet balansen utenfor sin egen boks.

HOLDT NULLEN: Di’Shon Bernard og Salford City.

Seieren gjør at Salford City nå er oppe på den siste play-off-plassen, med én kamp mindre enn flere av konkurrentene. Det er fire poeng opp til en direkte opprykksplass.

Det var en fin dag for Wellens-familien – sønnen Charlie scoret for Uniteds U18-lag i 4-3-seieren mot Liverpool.

Brighouse Town 2-1 Thackley

På grunn av få oppdateringer så er det ikke mye informasjon vi har fra Brighouse Towns først kamp etter Englands andre nedstengningsperiode, en vennskapskamp mot Thackley, men vi vet i alle fall at Brighouse vant 2-1, og at samtlige tre mål ble scoret i den første omgangen.

Enda viktigere: Vi vet at Jacob Carney stod i mål for Brighouse.

Caen 1-1 Grenoble

Det ble 1-1 for Caen i hjemmekampen mot Grenoble, som startet lørdagen på opprykksplass.

Aliou Traoré kom ikke inn før på overtid, og klarte ikke å sørge for at alle tre poengene ble igjen i Caen.

Andre:

  • Joel Pereira var ikke i troppen da Huddersfield vant 2-0 mot QPR, og Dylan Levitt var ikke i Charltons tropp i 1-1-kampen mot Shrewsbury.
  • AC Milan vant igjen, denne gangen borte mot Sampdoria, men Diogo Dalot var bare ubenyttet innbytter.
Powered by Labrador CMS