United slo Liverpool i dramatisk toppkamp

Liverpool mot Manchester United. Det blir ikke mye større enn det, selv om det er snakk om U18-laget.

Før denne kampen toppet Liverpool tabellen på bedre målforskjell enn United, men United har en kamp tilgode. Det var med andre ord muligens en tidlig seriefinale som ble spilt.

United startet bra og ledet 2-0 til pause, men raknet fullstendig etter hvilen. Heldigvis dukket spisstalentet Joe Hugill opp.

Drømmestart

United gikk rett i strupen på gjestene og det tok bare seks minutter før formiddagens første satt i nettet. Noam Emeran kom seg fri på venstresiden og fant Charlie Wellens inne i feltet som gjorde ingen feil, og satte kontrollert inn ledelsen.

Liverpool var nærme med å svare umiddelbart, men traff kun stolpen.

United styrte kampen i første halvdel av førsteomgangen, men så tok Liverpool mer over. Radek Vitek måtte i aksjon ved et par anledninger, men besto med glans.

Dermed var det kanskje litt ufortjent at United skulle doble ledelsen. United tok et Liverpool-lag i ubalanse, og nok en gang var Emeran arkitekten. Han slo en herlig pasning til Charlie McNeill som var sikker alene med keeper.

Dermed sto det 2-0 til pause, men etter hvilen skulle alt bli så mye verre, før det igjen ble bedre.

SCORET: Charlie McNeill (t.h).

Liverpool snudde

Rett før timen var spilt reduserte Liverpool. En lang ball ble slått fra forsvaret, og plutselig var Stewart alene med keeper og gjorde ingen feil.

Like etterpå utlignet gjestene. Vitek skulle bare plukke ned en corner, men misset. Liverpool takket og bukket, og plutselig sto det 2-2.

Vondt ble til verre. En Liverpool-spiller fikk stå helt alene i boksen og plutselig sto det 2-3. Rett og slett forferdelig forsvarsspill av United.

Hugill-show

Men ti minutter før slutt skulle spisstalentet Joe Hugill våkne til liv. Et skudd fra Emeran ble reddet av keeper, men som den målsniken han er, var Hugill først på returen og utlignet.

Rett før slutt var Hugill på rett plass til rett tid igjen. Etter klabb og babb i feltet havnet ballen til slutt hos 17-åringen som pirket den i mål. 4-3!

MATCHVINNER: Joe Hugill.

Det var det siste som skjedde av betydning og dermed vant United en dramatisk toppkamp. United er nå på toppen av tabellen, tre poeng foran Liverpool, med én kamp færre spilt.

U18: Manchester United 4-3 (2-0) Liverpool

Aon Training Complex
U18 Premier League

Mål: 1-0 Wellens (7), 2-0 McNeill (42), 2-1 Stewart (59), 2-2 Morton (66), 2-3 Stewart 72, 3-3 Hugill (79), 4-3 Hugill (85)

Manchester United: Radek Vitek; Iestyn Hughes (Marc Jurado, 90), Björn Hardley, Rhys Bennett, Logan Pye; Martin Svidersky, Isak Hansen-Aarøen; Noam Emeran, Charlie Wellens (Alejandro Garnacho, 86), Charlie McNeill (Charlie Savage, 77); Joe Hugill

Uben.innb.: Dermot Mee,  Zidane Iqbal