Mål og målgivende for Sánchez

Publisert Sist oppdatert

To av våre utlånte var i aksjon torsdag.

Leicester City 2-0 Sheffield United

Dean Henderson og Sheffield United klarte ikke å hjelpe United torsdag kveld da de møtte Leicester.

Det ble 2-0 til revene, et resultat som sørget for at vi uansett ikke kunne sikre oss Champions League-plass før den siste serierunden.

Henderson var Sheffield Uniteds klart beste spiller ifølge lokalavisa, som ga ham karakteren 8 for innsatsen. Den nest beste karakteren noen fikk var 6, så ingen tvil om hvem som imponerte mest for bortelaget.

Vi omtalte også kampen i notissaken.

SPAL 0-4 Internazionale

Alexis Sánchez storspiller for tiden, og har sannsynligvis vært Inters beste spiller etter oppstarten, og torsdag kveld var han igjen toneangivende for Milano-klubben da de vant 4-0 borte mot SPAL.

Sánchez hadde målgivende til 1-0-målet da han spilte fri Candreva på fint vis, før han senere headet inn 3-0-målet etter et angrep han selv var med på å bygge opp. Han ble byttet ut med litt over ti minutter igjen av ordinær tid.

Inter har nå seks poeng opp til Juventus, og tar litt innpå, men det skal bli tøft å ta dem igjen med bare fem kamper igjen (de må ha flere poeng enn Juventus fordi innbyrdes oppgjør avgjør fremfor målforskjell i Italia, så det holder ikke å havne likt heller).

PS. Chris Smalling er fortsatt ikke tilbake for Roma, så han var ikke involvert da Roma vant 2-1 hjemme mot Hellas Verona på onsdag.

Powered by Labrador CMS