Positivt nytt om Rashford, Telles og Maguire

Fine rapporter å få etter landslagspausen.

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford måtte trekke seg fra den engelske landslagstroppen for en drøy uke siden, men nå er det ting som tyder på at han rekker lørdagens kamp mot WBA.

The Telegraphs United-journalist, James Ducker, skriver at Rashford har vært tilbake på Carrington denne uka, og at han er optimistisk på å rekke WBA-kampen.

Samtidig viste offisielle treningsbilder fra United torsdag ettermiddag at Alex Telles var tilbake i England igjen og i full trening igjen allerede torsdag.

Det var også positivt, siden det under landagssamlingen med Brasil først kom rapporter om en (ny) positiv coronatest, før den så var negativ ved neste sjekk.

Det skulle bety at det er en stor sjanse for at brassen ligadebuterer fra start mot WBA, siden Luke Shaw fortsatt skal være ute med skade.

RASKT TILBAKE I ENGLAND: Det var gledelig å se Alex Telles tilbake på Carrington bare et drøyt døgn etter at han var på landslagssamling med Brasil.
RASKT TILBAKE I ENGLAND: Det var gledelig å se Alex Telles tilbake på Carrington bare et drøyt døgn etter at han var på landslagssamling med Brasil.

Samtidig skriver Jonathan Shrager, som er kjent for å ha inside-informasjon og flere ganger tidligere har lekket Uniteds 11er til en kamp, at hans informasjon er at Harry Maguire også er klar mot WBA, til tross for at kapteinen returnerte fra landslagssamling med et lite fotproblem.

Det er kjent at hans stopperpartner, Victor Lindelöf, slet med ryggsmerter for Sverige, men både Axel Tuanzebe og Eric Bailly skal nå også være spilleklar igjen.

Det betyr at det er noen alternativer for Solskjær.

Så har det fortsatt ikke kommet noen nye rapporter om Anthony Martial, som også slet med ryggen sin på fransk landslagssamling. Det betød at han først trente for seg selv på samlingen, og så stod over 4-2-seieren over Sverige onsdag kveld.

Edinson Cavani viste imidlertid helt fin form for Uruguay i landslagspausen, selv om han ble utvist i onsdagens kamp mot Brasil. Uruguayaneren rakk ikke torsdagens trening, men er forhåpentligvis med igjen fredag.

OLE GUNNAR SOLSKJÆR: – Det er ikke sikkert alle rekker fredagens trening

I tillegg har Solskjær altså Mason Greenwood, som skal ha trent for fullt på Carrington hele den siste uka, og også var med på torsdagens økt.

Kanskje får vi mer informasjon direkte fra Ole Gunnar Solskjær på fredagens pressekonferanse.

HUSK TIPP LAGET: Fristen for WBA-kampen er 12.00 lørdag.

LES OGSÅ: Så stor belastning var det på United-spillerne i landslagspausen

HAR TRENT HELE UKA: Mason Greenwood følte seg ikke klar til å spille mot Everton, men skal ha trent bra hele den siste uka.
HAR TRENT HELE UKA: Mason Greenwood følte seg ikke klar til å spille mot Everton, men skal ha trent bra hele den siste uka.
Powered by Labrador CMS