tellesca

Dubai, Portugal og Skottland, men ingen ferie for tre av United-spillerne

Publisert Sist oppdatert

Store deler av United-troppen er nå godt inne i seks dager lang ferie.

Marcus Rashford, Jesse Lingard og Diogo Dalot ble alle avbildet da de trente i Dubai mandag.

Rashford og Lingard ble også avbildet sammen med rapperen Wiley.

 

Harry Maguire har også reist til samme sted som Rashford, Dalot og Lingard, der han blant annet mandag gikk en golfrunde sammen med Everton- og England-keeper Jordan Pickford.

 

Scott McTominay spilte også golf, selv om omgivelsene på hans video langt i fra så ut som Dubai.

Med et skotsk flagg plassert midt på videoen sin så er han nok hjemme i Skottland.

 

Bruno Fernandes ser ut til å ha reist tilbake til Portugal, der han søndag var på konsert med artisten Carolina Deslandes i Porto.

Alle disse og nesten hele United-troppen har altså seks dagers ferie nå før de starter opp igjen med treningen igjen lørdag.

For tre spillere er det imidlertid ingen ferie.

Alex Telles, Fred og Edinson Cavani har nemlig reist til Sør-Amerika for å spille VM-kvalifiseringskamper.

Telles og Fred er i Brasil-troppen som møter Ecuador sent torsdag kveld, og deretter Paraguay på hjemmebane natt til onsdag neste uke.

Fred Telles
PÅ TUR SAMMEN: Men Alex Telles og Fred har ikke ferie, som de andre United-gutta. De skal forsvare Brasils ære den neste drøye uka.

Cavanis Uruguay møter Paraguay borte ved midnatt natt til fredag før de spiller hjemme mot Venezuela natt til onsdag 2. februar.

Det betyr at alle disse tre fort kan være uaktuelle til Uniteds neste kamp, FA-cupkampen mot Middlesbrough, som spilles allerede fredag kveld neste uke.

Disse vil nemlig tidligst være tilbake i England og Manchester til trening igjen torsdag, dagen før kamp og kanskje er det til og med litt for optimistisk.

Det kan bety at Ralf Rangnick krysser alt han har av fingre for at Luke Shaw er tilbake igjen da.

På Uniteds midtbane er trolig Paul Pogba aktuell igjen mot Middlesbrough, slik at han muligens blir en direkte erstatter for Fred i den kampen.

PS. Det er selvsagt heller ingen ferie for Eric Bailly og Hannibal som fortsatt er opptatt med Afrika-mesterskapet for sine respektive landslag. Det har de vært i hele januar.

Powered by Labrador CMS