Seier for Alex Telles & co

Publisert Sist oppdatert

Det skal ikke bli lett for United å møte PSG og Neymar neste uke – brasilianeren viste nemlig god form natt til onsdag (skandinavisk tid).

Brasil spilte borte mot Peru i den søramerikanske VM-kvalifiseringen, og det endte med en 4-2-seier til bortelaget etter et hat-trick av Neymar.

Han har med det passert Ronaldo i antall landslagsmål (er nå oppe i 64 landslagsmål), og har nå bare Pelé foran seg (77 landslagsmål). To av målene var straffespark – straffespark som han skaffet selv.

At vi skriver om Brasil er uansett selvsagt mest på grunn av Alex Telles, som igjen kom inn som innbytter.

Atlético Madrid-back Renan Lodi imponerte for landslaget sist, og beholdt nemlig plassen her, men ble erstattet av Telles i det 69. minutt.

BYTTET INN: Alex Telles.
BYTTET INN: Alex Telles.

Stillingen var 2-2 da Alex Telles kom innpå, og det ble som sagt 4-2, så kampen utviklet seg i alle fall i positiv retning etter at han kom innpå, selv om han nok ikke kan ta æren for målene.

I tillegg til to mål mot slutten, så ble det også to røde kort til Peru.

Ellers var nok Edinson Cavanis innstilling, målteft og kvaliter savnet av uruguyanerne da Uruguay gikk på et bortetap mot Ecuador. På det meste stod det 4-0 til Ecuador, men to sene reduseringsmål førte til at det til slutt ble 4-2 til ecuadorianerne.

Powered by Labrador CMS