telles181022

Cavani skapte trøbbel for Telles & co med sitt tredje mål på to kamper

Publisert Sist oppdatert

Fem av våre utlånte var i aksjon tirsdag.

Sevilla 1-1 Valencia

Jorge Sampaoli er tilbake som Sevilla-manager, og foreløpig har ikke det slått så ille ut for Alex Telles. Han har nemlig startet samtlige tre ligakamper under Sampaoli hittil (mens han startet på benken i Champions League-kampen borte mot Dortmund), senest tirsdag hjemme mot Valencia der han spilte hele kampen.

Ex-red Edinson Cavani stanget bortelaget i ledelsen etter fem minutter. Innlegget kom fra Telles’ side, uten at det var hans feil av den grunn (Marcos Acuña, en av tre midtstoppere, var spilleren som hadde best mulighet til å hindre innlegget). Dette var Cavanis tredje mål på få dager.

Erik Lamela utlignet for Sevilla mot slutten av kampen.

Telles skal ha hevet seg i løpet av kampen etter å ha vært litt usikker i starten.

tellesca
TIDLIGERE LAGKAMERATER: Tirsdag kveld var det Edinson Cavani som imponerte mest av Cavani og Telles.

Brighton 0-0 Nottingham Forest

Nottingham Forest klatret tirsdag kveld opp fra 20. plass til 19. plass etter en målløs bortekamp mot Brighton.

Dean Henderson stod som vanlig i mål for Forest, og han holdt jo (som resultatet tilsier) nullen, og han skal ha vært en av Forests beste også.

Nottingham Post gir Henderson karakteren 7,5 på spillerbørsen (bare Ryan Yates fikk like god karakter), og skriver at han kom til Forests redning ved flere anledninger.

Hvis Leicester tar poeng hjemme mot Leeds på torsdag, så er Forest for øvrig nede på 20. plass igjen.

henderson030922
HOLDT NULLEN: Dean Henderson.

Blackburn Rovers 2-0 Sunderland

Amad Diallo har fått en del ros fra Sunderland-sjef Tony Mowbray, men manageren har etterlyst at ivorianeren skal bli farligere når han nærmer seg mål, og det har nok bidratt til at Amad foreløpig har startet bare én kamp for de svarte kattene.

I tirsdagens tap i Blackburn kom vår mann inn i det 64. minutt, på stillingen 2-0 til hjemmelaget, og det ble også sluttresultatet.

Amad hadde et godt innhopp i helgas snuoperasjon mot Wigan, men var ikke like god denne gangen.

– Spilte noen veldig flotte pasninger, men var ikke helt i stand til å påvirke kampen slik han gjorde på lørdag, skriver Sunderland-journalist Phil Smith, som gir Amad karakteren 5spillerbørsen til Sunderland Echo.

Sunderland ligger midt på tabellen i Championship, en divisjon som foreløpig er svært jevn.

amad041022
TAPTE: Amad Diallo og Sunderland.

Huddersfield Town 0-1 Preston North End

Etter to tap på rad kom Preston tilbake på vinnersporet med en 1-0-seier på bortebane mot Huddersfield.

Alvaro Fernández spilte som vanlig fra start for Preston, men ble byttet ut på overtid av kampen da de prøvde å få tiden til å gå.

Lancs.live gir Fernández karakteren 6 på spillerbørsen, så selv om spanjolen har imponert stort for Preston, så var dette en kamp av det mer ordinære slaget for ham. Litt slurv og en bom på en god sjanse til å punktere kampen trekker ned, men det virker som at han var mye involvert offensivt igjen.

Fernández ble hyllet av bortefansen etter å ha blitt byttet ut:

Rochdale 2-2 (straffer: 2-4) Salford City

Ethan Galbraith har levert en del gode kamper for Salford City i det siste, men var en bikarakter i historien om Ammies‘ EFL Trophy-straffetriumf mot divisjonskollega Rochdale.

Galbraith spilte fra start, men var en av spillerne som ble byttet ut da Salford-sjef Neil Wood byttet ut halvparten av utespillerne etter en times spill.

Straffeseieren gjør at Salford vant EFL Trophy-gruppa foran Accrington, mens Rochdale og Liverpools U21-lag er ute av turneringen. Sistnevnte lag tapte for øvrig samtlige kamper.

Galbraith
VIDERE I EFL TROPHY: Ethan Galbraith og Salford City.

Andre:

  • Charlie Wellens kom aldri på banen i helgas FA-cupkvalifiseringskamp mot Chester, og i returkampen på tirsdag var han ikke med i troppen heller.
  • Dermot Mee var ikke i troppen da Altrincham tapte borte mot Gateshead i FA-cupkvalifiseringen.
  • Onsdag spiller Sparta Praha borte mot Jiskra Domazlice i den tsjekkiske cupen, men Matej Kovar er ikke med i troppen.
  • Onsdag kveld (20.45) er Hannibal Mejbris Birmingham i aksjon hjemme mot Burnley, som gikk inn i denne midtukerunden som serieleder. Samtidig spiller også QPR hjemme mot Cardiff, og der kan fort Ethan Laird være tilbake etter at QPR i helga valgte å være litt forsiktige med backen etter en skade.
Powered by Labrador CMS