Endelig kom oppturen

DE UTLÅNTE: Tre oppturer og en nedtur i cupkampene i midtuka.

Publisert Sist oppdatert

Noen av våre utlånte har vært i aksjon denne midtuka.

Southend 3-1 AFC Wimbledon

Ethan Hamilton hadde et brukbart låneopphold i Rochdale i fjorårssesongen, men årets sesongstart i Southend har vært en katastrofe for Hamiltons lag.

Selv har han heller ikke vært i nærheten av å være like produktiv som i fjor, og han ble utvist etter få minutter da nyesjefen Sol Campbell den 22. oktober var på plass for å se sitt nye lag i aksjon – i en kamp som til slutt ble 1-7 mot Doncaster.

Da Hamilton returnerte fra suspensjonen i helga, så endte det med et skuffende cuptap mot Dover, og Hamilton og ikke minst Southend trengte en positiv opplevelse da de fikk besøk av AFC Wimbledon i EFL Trophy.

Det fikk de: 3-1 ble resultatet, og Ethan Hamilton scoret 2-1-målet for Southend. En kan se målet etter rundt 50 sekunder av videoen under:

Southend er likevel ute av EFL Trophy, og kan dermed ikke møte United-ungdommene som gikk videre fra turneringen.

Tranmere Rovers 0-2 Salford City

Cameron Borthwick-Jackson har slitt med å få særlig med spilletid i Tranmere, men kom inn på laget til denne EFL Trophy-kampen.

Det ble tap mot Class of ’92-gjengens lag, men det ble avansement i turneringen likevel.

Borthwick-Jackson & co skapte lite, men vår mann skal ha hatt et brukbart frisparkforsøk.

Morecambe 3-1 Carlisle United

Morecambe har nettopp ansatt den tidligere Plymouth-sjefen Derek Adams som ny manager etter at Jim Bentley forlot klubben etter mer enn åtte år i sjefsstolen.

George Tanner fikk spille fra start mot Carlisle i denne ganske betydningsløse (for Morecambe) EFL Trophy-kampen, og det endte med en sjelden seier for laget fra kystbyen.

Tanner spilte hele kampen på Morecambes høyreback. Han og hans lagkamerater får bare håpe at Adams-effekten blir med inn i ligaspillet også, slik at de klarer å unngå nedrykk til non-league.

VANT: George Tanner.

Ashton United 1-2 Stalybridge Celtic

Northern Premier Leagues ligacup vant Stalybridge 2-1 borte mot Ashton United.

Alex Fojticek stod som vanlig i mål for Celtic, og han skal også ha hatt noen gode redninger i løpet av kampen.

Andre:

  • Kieran O’Haras Burton Albion var også i aksjon i EFL Trophy, men O’Hara er i den irske landslagstroppen, og var ikke involvert. Burton tapte 1-2 hjemme mot Mansfield, og er ute av turneringen.
Powered by Labrador CMS