FOTO: southendunited.co.uk
FOTO: southendunited.co.uk

Stortap mot bunnrival – kan få «Henke» som ny sjef

DE UTLÅNTE: Tre i aksjon, og to av dem spiller for klubber i fæl motgang.

Publisert Sist oppdatert

Landslagsperioden gjør at mange av våre utlånte ikke var i aksjon denne helga, men noen var det, i alle fall.

Southend United 1-4 Wimbledon

Southend har hatt en forferdelig start på sesongen, og det har bare blitt litt bedre etter at Kevin Bond fikk sparken. Her ble det 1-4 på hjemmebane mot Wimbledon – som i likhet med Southend ligger på nedrykksplass. Et fryktelig resultat, altså.

Ethan Hamilton spilte hele kampen, og han virker å være en av få som kom fra det med æren i behold, som en av Southends tre-fire beste spillere.

Hamilton & co har måtte vente en stund på ny manager, men nå ser det ut til at det blir ex-red Henrik Larsson som tar over. Både lokalavisa og andre skriver det. Larsson har i flere uker vært på flere Southend-kamper, og det skal bare være et tidsspørsmål før svensken tar over.

Southend har sju poeng opp til Accrington som ligger rett over streken.

Morecambe 1-2 Bradford City

George Tanner spilte hele kampen på backen for Morecambe da de tapte 1-2 hjemme mot Bradford.

Han var ikke skyld i baklengsmålene, ei heller i det målet som havnet i riktig nett.

I årets fjerdedivisjon er det bare ett lag som rykker ned (på grunn av at Bury ble kastet ut av divisjonen over), og den ene nedrykksplassen er det nå Tanner & co som har.

Stalybridge Celtic 3-2 Bamber Bridge

Stalybridge Celtic vann 3-2 da Bamber Bridge besøkte Bower Fold lørdag ettermiddag.

Alex Fojticek stod som vanlig i mål for hjemmelaget.

Vi har ikke funnet noen indikasjoner på at han gjorde det svakt på baklengsmålene, og på overtid av kampen gjorde han en viktig redning som sikret Celtic seieren.

Landskamper/andre:

  • Dean Henderson og Kieran O’Hara har de siste dagene vært på benken for henholdsvis England og Irland i EM-kvalifiseringskamper.
  • Alexis Sánchez skal ha pådratt seg en ankelskade i Chiles privatlandskamp mot Colombia (0-0), og han hinket av banen noen minutter før slutt. Les mer om dette i denne saken.
  • Cameron Borthwick-Jackson var ubenyttet reserve da Tranmere tok en sterk borteseier mot Coventry. Med tap ville Tranmere vært på nedrykksplass sammen med Southend og Bolton.
Powered by Labrador CMS