Sánchez skaffet straffe da Inter vant viktig kamp

DE UTLÅNTE: Solid helg for Dean Henderson, Ethan Hamilton og Alexis Sánchez, mens Chris Smalling og Roma neppe er fornøyde.

Publisert Sist oppdatert

Udinese 0-2 Internazionale

Alle de andre utlånte gjorde seg ferdig lørdag, men Alexis Sánchez og Inter spilte på søndag, og Inter trengte virkelig en seier etter tre uavgjortkamper på rad.

Udinese fremstod som en tøff motstander, til tross for sin posisjon langt nede på Serie A-tabellen, og det kunne like godt vært hjemmelaget som vant dette.

Inter begynte ikke å score før Alexis Sánchez kom inn i det 59. minutt. Chileneren hadde et friskt innhopp, men var ikke veldig involvert i Inters første scoring ikke lenge etter at han kom inn. Han var derimot meget involvert i Inters andre, for Sánchez kjempet seg gjennom Udinese-forsvaret før han ble lagt i bakken av keeper Juan Musso.

Den satte ex-red Romelu Lukaku i mål, hans andre for dagen. Både Lukaku og Ashley Young spilte hele kampen for Antonio Contes lag.

Inter er dermed fortsatt tre poeng bak Juventus. Lazio er i tillegg med i tittelkampen – de er to poeng bak Inter med én kamp mindre spilt.

Neste ligakamp nå er mot AC Milan – et lag som garantert har lyst til å stikke kjepper i hjulene for Inter.

SKAFFET STRAFFESPARK: Alexis Sánchez.
SKAFFET STRAFFESPARK: Alexis Sánchez.

Crystal Palace 0-1 Sheffield United

Sheffield United vant 1-0 borte mot Crystal Palace på Selhurst Park.

Dean Henderson stod som vanlig i mål for Blades, og han holdt altså nullen igjen.

Sheffield Star gir ham karakteren 7 for innsatsen. De skriver at Henderson ikke ble pepret med skudd, men at han gjorde sine saker bra, og at han hadde spesielt én god redning.

Sheffield United er i skrivende stund på femteplass i Premier League.

HOLDER NULLEN OFTE: Dean Henderson.
HOLDER NULLEN OFTE: Dean Henderson.

Sassuolo 4-2 Roma

Det ble ingen hyggelig dag for Chris Smalling og Roma i en kamp hvor mange nok hadde ventet seg tre poeng.

Til pause stod det 3-0, og at Roma vant andreomgangen var en fattig trøst. Fire baklengsmål er uansett ikke særlig imponerende.

Det virker ikke som om Smalling var blant de aller verste, men noen stor dag på jobben var det nok uansett ikke.

I løpet av søndagen kan Roma fort komme til å miste fjerdeplassen.

St. Johnstone 3-3 Heart of Midlothian

Hearts fikk en etterlengtet opptur med seier mot Rangers sist helg, og håpte nok på en ny opptur her.

De scoret tre mål, ikke verst på bortebane, men dessverre slapp de inn tre mål også. Det endte 3-3 i Perth. Hearts’ siste scoring kom like før slutt, så de fikk i det minste en oppløftende avslutning på kampen, og før søndagens kamp mellom Hamilton og Celtic er nå Hearts også over Hamilton, og altså ikke helt nederst lenger.

Joel Pereira stod i mål for Hearts, og han hadde en dårlig dag. Lokalavisa gir ham karakteren 4 på spillerbørsen, og skriver at portugiseren burde hindret minst én scoring, kanskje to.

SVAK DAG PÅ JOBB: Joel Pereira.
SVAK DAG PÅ JOBB: Joel Pereira.

Bolton Wanderers 2-0 Tranmere Rovers

Endelig vant Bolton igjen, som trenger et ørlite mirakel for å unngå nedrykk til nivå fire.

Ethan Hamilton spilte hele kampen for Trotters, og hadde også en målgivende pasning (til det andre målet).

Lokalavisa gir ham 8 på spillerbørsen, og roser skottens energi, og skriver at han vant så mange andreballer i andreomgangen at Tranmere ikke klarte å håndtere det.

Rotherham United 3-2 Burton Albion

Kieran O’Hara spilte som vanlig for Burton da de gjestet Rotherham United.

Det endte med tre baklengsmål for O’Hara, og de tre poengene ble dermed igjen i Rotherham.

O’Hara er nok neppe fornøyd med å slippe inn tre mål, og det virker som om han kanskje også kunne gjort en bedre jobb på det andre baklengsmålet.

TAPTE: Kieran O’Hara.
TAPTE: Kieran O’Hara.

Oldham Athletic 3-0 Bradford City

Cameron Borthwick-Jackson feilet i Tranmere, men har nå blitt sendt til Oldham i det som etter alt å dømme blir de siste månedene av hans karriere som United-eiendom.

CBJ startet på Boundary Park mot Bradford, og han spilte også hele kampen. Kampen endte med en solid 3-0-seier til Latics.

Vår mann pådro seg også et gult kort.

CBJ VANT: Her fra en Tranmere-kamp.
CBJ VANT: Her fra en Tranmere-kamp.

Stalybridge Celtic 2-2 South Shields

Alex Fojticek og Max Taylor var begge i aksjon for United-reservene fredag kveld, og lørdag spilte Fojticek hele kampen for Stalybridge, mens Taylor var ubenyttet reserve.

South Shields er tøff motstand, og dermed var 2-2 et OK resultat for Celtic, selv om Fojticek nok gjerne skulle holdt nullen.

Stocksbridge Park Steels 2-1 Sutton Coldfield

Jacob Carney var også involvert i fredagens U23-fotball for United. Der satt han på benken, mens dagen etter startet han i Steels-buret da Sutton Coldfield kom på besøk.

Det så lenge ut til at han skulle holde nullen, men like før slutt reduserte bortelaget med en heading fra kloss hold. Uansett ble det en trepoenger for Carney & co.

Låneavtalen har nå blitt forlenget ut sesongen.

Andre:

  • Estudiantes vant natt til søndag hjemme mot Unión de Santa Fe. Marcos Rojo var til stede, og ble hyllet før kampen, men var ikke involvert på grunn av en ankelskade.
  • George Tanner var ikke i Salfords tropp borte mot Port Vale. Er han skadet, eller er han bare langt fra elleveren akkurat nå i sin nye låneklubb?
Powered by Labrador CMS