Russo

BEKREFTET: Forlater United

Publisert Sist oppdatert

Manchester United bekreftet fredag at Alessia Russo forlater klubben når kontrakten går ut i slutten av juni, etter mange måneder med spekulasjoner. Det er ventet at Russo blir Arsenal-spiller, men det skal også være interesse fra andre klubber.

– Dette har vært den tøffeste avgjørelsen jeg noen gang har måttet ta. Manchester United, takk for alt, skriver Russo på Twitter.

Russo kom til United sommeren 2020, og har spilt 59 kamper for United, og scoret 26 mål.

Ifølge Arsenal-kjenner Tim Stillman, som torsdag skrev at Russo var på vei til Arsenal, så skal United ha vist vilje til å matche Russos lønnskrav, og Jamie Spencer som følger klubben tett skriver at United skal ha tilbudt like mye i lønn som Arsenal.  United.no er kjent med at United at kravene fra Russos representanter skal ha blitt stadig høyere for hver gang United har vist vilje til å gå med på kravene som tidligere har blitt lagt frem.

Arsenal kom med et verdensrekordbud på Russo i januar, men United avslo – delvis fordi de fortsatt hadde et håp om å få spissen til å signere, og delvis fordi de trengte henne i jakten på en Champions League-plass.

Nå må United uansett ut på spissjakt før 2023/24-sesongen.

Powered by Labrador CMS