Kvinnelaget fortsetter sommerhandlingen – signerer engelsk landslagsspiller

Alessia Russo er United-spiller.

Publisert Sist oppdatert

Det offentliggjør klubben torsdag.

Russo har signert en avtale som binder henne til klubben ut 2021/22-sesongen, og United har opsjon på å forlenge med ett år til.

21-åringen kommer fra USA, der hun har representert universitet i North Carolina, og spilt for North Carolina Tar Heels i tre år.

Den unge angriperen har også fortid fra ungdomsavdelingene til Brighton og Chelsea, og har representert England på hvert aldersnivå. Hun vant VM-bronse med U20-laget i 2018.

Seniordebuten for England kom tidligere i 2020 mot Spania, og hun er også tatt ut til landslagssamlingen neste uke.

Russo forteller at hun er stolt over å være del av United.

– Jeg er så beæret over å være her. Jeg kommer fra en familie med United-supportere, så det er en drøm å kunne si at jeg er del av denne store klubben.

Nå er hun fornøyd over å være tilbake i hjemlandet.

– Det har vært en litt rar tid de siste månedene, men jeg er veldig glad for å være tilbake i England, og å komme til United var den perfekte muligheten for meg, sier Russo til klubbens egne nettsider.

Trener Casey Stoney har åpenbart vært en viktig del av valget om å gå til United.

– Da jeg først snakket med Casey, ble jeg imponert over klubbens planer og ambisjoner. Jeg visste at jeg ville være del av det å kjempe om trofeer, utfordre om Champions League-plass og hjelpe dette laget med å vokse. Jeg bare kan ikke vente med å komme i gang og starte denne reisen, det er en veldig spennende tid i min karriere. 

SMILES ALL ROUND: Det er grunn til å smile for United-trener Casey Stoney. I løpet av to dager har tre kvalitetsspillere kommet til klubben.

Også trener Stoney er glad for å ha Russo på plass i klubben.

– Alessia er et virkelig talent og jeg er veldig fornøyd for at hun kommer til klubben. Hun er en dynamisk og kraftfull angriper med så mye fart, og vi gleder oss virkelig til å få henne i stallen, sier Stoney og fortsetter:

– Hun har hatt stor suksess over de siste årene mens hun spilte i det amerikanske college-systemet, men det er briljant å ha henne tilbake i denne ligaen. At hun fikk sin landslagsdebut i en så ung alder, viser hennes talent, gode arbeid og holdninger, og jeg gleder meg til å se henne utvikle seg hos oss.

Powered by Labrador CMS