earps060722c

United-trio vant på Old Trafford

Publisert Sist oppdatert

England 1–0 (1-0) Østerrike

Det ble kanskje mer spennende enn England hadde håpet på, men de vant uansett 1-0 i EM-åpningskampen mot Østerrike foran 68 871 tilskuere på Old Trafford.

Mary Earps spilte hele kampen i England-buret, og er nok fornøyd med å ha holdt nullen, mens Ella Toone og Alessia Russo kom inn med litt mindre enn en halvtime igjen.

Beth Mead scoret kampens eneste mål i det 16. minuttet av kampen.

Earps hadde stort sett ikke så veldig mye å gjøre, men fikk noen skudd mot seg på slutten, og løste det bra, og spesielt den ene redningen var veldig god og avgjørende. På børsen til The Guardian fikk United-keeperen 7/10.

Toone var livlig og bevegelig i innhoppet, mens Russo kom seg til noen skuddforsøk som ikke ble noe farlige (på grunn av henholdsvis ubalanse og en østerriksk blokkering). Begge fikk børskarakteren 6 for sine innhopp. Forhåpentligvis kan de få mer spilletid senere i EM.

I morgen spilles den andre åpningskampen i denne gruppa, mellom Norge og Østerrike. England og Norge er favoritter til å gå videre fra gruppe A, men Østerrike viste her at de ikke har tenkt å gjøre det enkelt for motstanderne.

Powered by Labrador CMS