Canada v Ireland: Group B - FIFA Women's World Cup Australia & New Zealand 2023

Leon matchvinner da Canada snudde til seier

Canada møtte Irland til sin andre kamp i gruppespillet i gruppe B av kvinnenes verdensmesterskap, en kamp Canada snudde fra 0-1 til 2-1 og tok tre viktige poeng i jakten på avansement i VM.

Både Jayde Riviere og Adriana Leon fikk fornyet tillit fra start, hvor den ene av dem markerte seg mer enn den andre.

OVERSIKT: Slik spilles gruppespillet i VM for United-spillerne

Leon scoret det første målet av en kvinnelig United-spiller i et VM-sluttspill noensinne i det 53. minutt da hun mottok en flott pasning fra Sophie Schmidt. Kantspilleren tok ballen med seg mellom to irske forsvarere og skled ballen i mål fra kloss hold med en utrustende keeper på vei mot seg og satte inn Canadas andre mål.

Like etter hun satte inn 2-1-scoringen ble hun byttet ut.

Jayde Riviere var tilbake på høyrebacken etter at hun i den første kampen spilte høyere opp i banen. Der gjorde hun sine saker bra før hun ble byttet ut fire minutter på overtid.