binnion110522k

Tar over U21-laget

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har annonsert noen endringer i trenerkabalen på akademinivå.

Travis Binnion, som ledet U18-laget til FA Youth Cup-triumf i 2021/22-sesongen, flyttes nå som ventet opp for å lede U21-laget. Binnion vil også fortsette i rollen som «head of player development and coaching» for spillere som er 18 år eller eldre.

Binnion erstatter Mark Dempsey, som fortsetter i akademiet med å hjelpe både trenere og spillere, men som nå også skal jobbe tett med spillere på lån, i tillegg til å ta en aktiv rolle i spillerrekrutteringen i akademiet.

Binnions erstatter som U18-trener blir Adam Lawrence, som har vært trener for U16-laget, og dermed vil kjenne spillerne godt allerede.

Lawrence er også ansvarlig for spillerutviklingen i aldersklassen U13-16, og skal bidra til en smidig overgang mellom aldersklasser.

lawrence260721
NY U18-SJEF: Adam Lawrence.

Flere oppdateringer om trenerkabalen:

  • Martin Drury kommer til å lede U16-laget, etter å ha ledet U15-laget i fjorårssesongen.
  • Paul McShane tar over U15-laget, i tillegg til at han også vil fortsette med å bidra for eldre spillere.
  • David Hughes og Colin Little vil jobbe fleksibelt i det United omtaler som «the Professional Development Phase», og vil nok da jobbe med både U18-laget og U21-laget.
  • Tommy Lee er sjefskeepertrener i akademiet, og vil hovedsaklig jobbe med U21-laget. Kevin Wolfe vil jobbe med U18-keeperne.
  • Tom Huddlestone fortsetter i sin rolle som spillende akademitrener, og vil hovedsaklig jobbe med U21-laget.
  • Akademidirektør Nick Cox vil jobbe sammen med Darren Fletcher på et overordnet plan når det gjelder arbeidet med å gjøre overgangsfasen fra akademi til førstelag så sømløs som mulig.
Powered by Labrador CMS