HMags

To spillere tilbake i trening før Brighton-kampen

Publisert Sist oppdatert

Se bildegalleri fra onsdagens treningsøkt nederst i saken.

Harry Maguire og Aaron Wan-Bissaka er begge tilbake i trening før lørdagens bortemøte med Brighton. Det viser bilder United har delt fra onsdagens treningsøkt på Carrington.

Forsvarsduoen ble plassert på benken i 3-1-tapet for Arsenal, før begge to gikk helt glipp av kampene mot Chelsea og Brentford. Maguire har vært ute med en kneskade, mens det har vært noe uklart hva Wan-Bissaka har slitt med.

Nå er de to engelskmennene imidlertid altså tilbake i trening med lagkameratene, noe som kan tyde på at de vil være tilgjengelige igjen før sesongens to siste kamper.

Victor Lindelöf og Raphaël Varane har dannet stopperpar i Maguires fravær, mens Diogo Dalot har tatt plass på høyrebacken.

Vi noterer oss også at Teden Mengi trente med førstelaget onsdag. Stopperen har vært på utlån til Birmingham denne sesongen, men trener seg opp igjen i United etter å ha pådratt seg en sesongavsluttende skade.

Verken Paul Pogba, Jadon Sancho eller Luke Shaw er dog tilbake i aksjon på treningsfeltet. Ingen av de tre er forventet å være klarerte for spill igjen før sesongslutt.

Det er ventet at Ralf Rangnick vil komme med en oppdatering om skadesituasjonen når han møter pressen fredag ettermiddag.

Under kan du se bildene klubben har delt fra onsdagsøkten. Bildene er levert av Getty, Supporterklubbens billedpartner. De er knipset av klubbfotograf John Peters.

Powered by Labrador CMS