wanbissaka211222

– Jeg er veldig fornøyd med det han har levert

Publisert Sist oppdatert

Det har en stund vært spekulert i at Erik ten Hag ønsker seg en ny høyreback til å kjempe med Diogo Dalot om plassen, men samtidig er det også ventet at United kan komme til å vente med dette fordi det å hente inn en ny angrepsspiller er prioritert i januar.

Aaron Wan-Bissaka har levert bra i de to kampene han har spilt nå i Dalots fravær, og på pressekonferansen før Wolves-kampen (som egentlig ble gjennomført like etter Forest-kampen) ble Erik ten Hag spurt om hvor mye utvikling Wan-Bissaka må vise før han er en høyreback av den typen nederlenderen ønsker i laget sitt.

– Først av alt så må du være på banen, og i den første halvdelen av sesongen var han enten skadet eller syk, og da har en ikke en rolle i troppen. Så jeg tror [VM-]pausen var bra for ham. Han returnerte, og var med på treningsleiren i Spania, og kunne spille noen kamper for å forberede seg til [klubbfotballen] startet opp igjen. Nå har han spilt to kamper, og han gjør det veldig bra, så jeg er fornøyd med det han har levert. Vi trenger konkurranse i stallen.

På oppfølgingsspørsmålet om hvordan Wan-Bissaka skal utvikle seg så svarte Ten Hag «by training! By coaching», og indikerte altså at det Wan-Bissaka gjør på treningsfeltet, og hvordan trenerteamet jobber med ham, er det som blir avgjørende. Ten Hag la til:

– Han må spille kamper for laget, og da kan en utvikle seg og vokse.

LES OGSÅ: Om spillerjakt: – Må passe med våre sportslige og økonomiske kriterier

wanbissaka211222
WAN-BISSAKA LEVERTE MÅLGIVENDE PASNING I COMEBACKET: Og det attpåtil av den spektakulære sorten.
Powered by Labrador CMS