Newcastle United v Manchester United - Premier League

– Sesongen starter for alvor nå

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag har gjort tre endringer fra laget som slo Fulham i FA-cupen før landslagsperioden.

Diogo Dalot, Raphaël Varane og Antony er alle tilbake fra start, med Harry Maguire og Jadon Sancho plassert på benken og Aaron Wan-Bissaka ute av tropp grunnet sykdom.

Da den nederlandske United-manageren møtte MUTV før avspark var Ten Hag kort i svarene og gikk raskt videre fra intervjuet.

Før han dro svarte han på spørsmål om Wan-Bissaka, Rashford, Varane og Martial.

– Han følte seg ikke noe bra natt til lørdag også ble det enda verre nå i natt, så da besluttet vi at det var riktig å ikke involvere ham. Han er syk.

– Varane og Rashford er spillere med stor kvalitet og viktige for oss. De kan utgjøre forskjellen og gi resten av laget en moden holdning.

– Hver gang Martial er på banen har han stor innvirkning på resten av laget.

Til Sky Sports tok Ten Hag seg noe mer tid og var også her tydelig på at det er nå sesongen starter for alvor.

– Sesongen starter for alvor nå. Alt som vi har gjort tidligere ligger nå bak oss. Greit, vi har cuptriumfen, men nå er vi i riktig posisjon og nå må vi dra nytte av det.

Også Scott McTominay ble tema og skottens gode periode med Skottland under landslagspausen.

– Vi har sett hvordan han har innvirkning for Skottland hele sesongen. Han har spilt mange veldig gode kamper for oss også, og forhåpentligvis gjør han det samme i dag.

– Han kan absolutt utgjøre forskjellen. Han har vært i godt humør og vi håper han kan dra med seg momentet han hadde på samlingen med Skottland og at vi kan dra fordel av det.

Powered by Labrador CMS