– Fansens reaksjoner til taklingene mine hjelper meg mye

Det er mer i vente, mener Aaron Wan-Bissaka, mens Diogo Dalot lover å gi ham konkurranse.

Publisert Sist oppdatert

Aaron Wan-Bissaka brukte ikke lang tid etter å ha blitt signert på å bli en populær Manchester United-spiller, og han koser seg.

– Jeg er veldig fornøyd med laget og hva vi har gjort sammen hittil, og jeg tror det er mer i vente. Det er grunnen til at jeg kom – for å være en del av en så fantastisk klubb, sier høyrebacken til MUTV.

Spesielt evnen til å treffe med taklingene har blitt godt mottatt på Old Trafford-tribunen.

– Fansen har vært herlige. De hjelper meg i hver kamp, og deres reaksjoner til taklingene mine hjelper meg mye underveis i kampene. Det er fint å høre rosen.

AWB: Sommersigneringen tror det er mer i vente.
AWB: Sommersigneringen tror det er mer i vente.

Dalot: – Alltid bra med konkurranse

Kjøpet av Wan-Bissaka gjorde veien til førstelagsspill mer komplisert for Diogo Dalot, som på grunn av skade ikke har vært i stand til å vikariere særlig ofte for Wan-Bissaka denne sesongen.

At Dalot har fått tøff konkurranse fra en annen ung back, betyr ikke at det er noen sure miner fra portugiseren.

– Det er alltid bra med konkurranse. Spesielt på min side så spiller Aaron godt, og det legger ekstra press på meg, og jeg skal legge press på ham også – det er konkurransen vi ønsker i Manchester United. Ingen er komfortable, og vi trenger å fortsette å presse på [for spilletid] for å hjelpe hverandre, sier Dalot til Manchester Evening News.

Dalot har spilt både høyreback, venstreback og høyrekant i United, en allsidighet som kan være nyttig når en ikke er i førsteelleveren, men 20-åringen er tydelig på at det er høyreback han regner seg som.

– Jeg føler at høyrebackposisjonen er min posisjon, og at jeg vil få spille om jeg kjemper for det i den posisjonen. Jeg kommer til å spille i andre posisjoner om manageren ønsker det, jeg er alltid åpen for det, men jeg ønsker å gjøre meg bemerket og å hjelpe laget i min beste posisjon. Hvis jeg må spille andre steder på banen, så vil jeg gjøre det.

KLAR TIL Å GI WAN-BISSAKA KONKURRANSE: Diogo Dalot.
KLAR TIL Å GI WAN-BISSAKA KONKURRANSE: Diogo Dalot.
Powered by Labrador CMS