logo123

MUSCS Travel står som ansvarlig arrangør og er sikret gjennom Reisegarantifondet

 

Bli med Supporterklubben til Drømmenes Teater på markedets rimeligste, sikreste og mest innholdsrike tur-opplegg. Vi har 30 års erfaring, og har egne sesongkort direkte fra Manchester United slik at du er i trygge hender.

Gjør som mer enn 10.000 andre. Reis på tur med Supporterklubben!


Her kan du kjøpe Turer & Billetter for sesongen 2016/2017.


   
Motstander

SWANSEA
Søn. 30.04.2017

UTSOLGT

Motstander

CELTA VIGO
Tor. 11.05.2017

UTSOLGT

Motstander

CRYSTAL PALACE
Søn. 21.05.2017

UTSOLGT

 

Se video for innhold og opplevelser på tur
med Supporterklubben til Drømmenes teater.


 

Har du spørsmål? Her er noen svar:

Hva er i pakken jeg ønsker å bestille?
Sjekk linkene Flypakke, Hotellpakke og Kun kampbillett for innhold og priser i de ulike pakkene.

Hvorfor får ikke-medlemmer tillegg i prisen?
Vi er en Supporterklubb som tilbyr våre medlemmer å oppleve United på Old Trafford så rimelig som mulig. Vi er avhengig av medlemskontingenten i bunn for å kunne gi dette tilbudet, og derfor går våre beste priser til våre medlemmer. Familier som reiser på tur kan tegne familiemedlemskap til kr 99,- pr familiemedlem for 12 måneder, mens ordinære medlemskap koster fra kr 199,- for 12 måneder.  Meld deg inn her!

Hva skjer etter bestilling?
Du vil motta en bekreftelse på mail etter bestilling, og deretter vil all kommunikasjon angående turen gå via Min side. Ved bestilling velger du å betale depositum med faktura eller kort, og du vil få beskjed om å betale sluttsum ca to mnd før kamp. Inne på Min side vil du også motta all nødvendig informasjon vedrørende turen, og også få muligheten til å kjøpe tilleggsprodukter.

Rullestolplass på Old Trafford
I inneværende sesong er det 120 plasser reservert for rullestolbrukere. Her kan du lese ordninger og muligheter for å kunne benytte seg av disse.

Hva er kategori A-kamp?
Kategori A-kamp er oppgjørene mot Liverpool, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Tottenham og sesongens siste hjemmekamp. Disse kampene er priset noe høyere enn de øvrige kampene

Jeg er interessert i Kun kampbillett; hva gjør jeg?
Kun kampbillett legges ut for salg for B-kamper når terminlisten er klar. For A-kamper vil det være søkeperiode, og datoer for dette kan du se i oversikten over. For å kunne kjøpe/søke Kun kampbillett fra Supporterklubbens sesongkort må alle reisende være medlemmer av MUSCS.

Hvorfor må alle medlemmer ha egen e-postadresse?
Alle medlemmer må ha en egen unik e-postadresse i medlemsbasen vår. Er dette helt umulig (eks. mindreårige) må du legge inn en fiktiv e-postadresse.

Hva er mine rettigheter og muligheter mht. avbestilling?
Sjekk vilkårene for kjøp av reiser med Supporterklubben. Disse finner du her, og de aksepteres ved bestilling/søknad.