Zoran Tosic på vei til CSKA?

Til tross for ønske om Köln-retur.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag formiddag melder SkySports om at CSKA Moskva har utkonkurrert FC Köln i kampen om Uniteds 23-årige kantspiller. Serberen, som i disse dager er i Sør-Afrika for å forsvare sin egen nasjons ære, har tidligere hintet om at han ønsker seg tilbake til Köln, hvor han har vært på utlån siden januar. Köln selv har også vært interessert i å gjøre overgangen permanent, men nå ser det altså ut til at Tosic heller er på vei til CSKA Moskva.

Grunnen til at en Köln-retur skal være uaktuelt, er at CSKA har lagt inn et bud på £8 millioner, en sum Bundesliga-klubben ikke skal ha mulighet til å matche. «Vi ga ham et tilbud om å bli, men de store pengebeløpene som er involvert gjør det vanskelig for en hvilken som helst tysk klubb å konkurrere», uttaler Köln-direktør Michael Meier til Express. «Dog er det uansett bare vinnere i denne avtalen. Zoran hjalp oss til å få fornyet Bundesliga-kontrakt, han fikk muligheten til å vise seg fram både i Köln og i VM, og Manchester United kan få solgt ham til den prisen de ønsker. «

Fotnote: Tosic kom til United for £12 millioner i januar 2009, og har siden den gang kommet inn som innbytter to ganger i Premier League, én gang i FA-cupen og to ganger i ligacupen. Dog har han fortsatt ikke spilt fra start for Uniteds førstelag.

Powered by Labrador CMS