Skal gripe hver sjanse

Zoran Tosic var tidsvis god da han fikk sjansen fra start mot Malaysia XI. Nå håper serberen på mer spilletid under pre-season.

Publisert Sist oppdatert

Tosic hadde flere gode bidrag fra sin venstrekant i treningskampen på mandag. Blant annet sørget han for innlegget som Michael Owen tilslutt ekspederte i mål, og serberen trives med å være med på førstelagets sesongoppkjøring.

– Dette er min første turné (til Asia), men jeg håper det blir flere av dem de neste årene. Kampene er tøffe siden det er så varmt, og vi må trene hardt selv om det er hett. Men jeg tror det vil hjelpe oss når vi kommer tilbake fra England – det vil hjelpe oss i forberedelsene til sesongen, sier Tosic til manutd.com.

Zoran Tosic legger ikke skjul på at han er fornøyd med tilværelsen i Manchester United.

– Jeg er veldig glad for å være i denne klubben, og jeg prøver å gjøre mitt beste hver eneste dag. Jeg håper å få flere sjanser i de neste kampene, og da skal jeg forsøke å prestere så godt jeg kan, sier spilleren, som stort sett har spilt for Ole Gunnar Solskjærs reserver siden overgangen i januar.

– Det er viktig for meg å spille kamper, og de siste seks månedene har jeg ikke spilt mye for førstelaget. Det er ikke bra å trene hele tiden – man er nødt til å spille. Jeg glad for å spille noen kamper for reservene, for det gjør at jeg holder meg i form og er klar hvis jeg får en sjanse på førstelaget.

Tosic debuterte mot Tottenham i FA-cupen forrige sesong, og fikk totalt tre opptredener for ligamesterne.

– Dagen jeg debuterte var den viktigste i livet mitt, for jeg representerte klubben jeg har elsket siden jeg startet å spille fotball. Det var en god atmosfære med 75.000 tilskuere – man kan ikke annet enn å nyte slikt, sier Tosic, som har blitt tatt godt hånd om etter overgangen fra Partizan.

– Vida (Nemanja Vidic) har hjulpet meg mest, og jeg kjenner ham fra landslaget. Han har fortalt meg mye om klubben, hvordan vi liker å spille og hvordan man skal oppføre seg på og utenfor banen. Han er sammen med meg hele tiden og hjelper meg mye. Men det er ikke bare han – alle spillerne har vært snille mot meg, forteller Tosic, som selvsagt håper på så mange førstelagskamper som mulig denne sesongen.

– Jeg skal gjøre mitt beste under hver treningsøkt og kamp. Jeg håper jeg får en sjanse, og jeg skal gjøre mest mulig ut av den muligheten. Jeg tenker ikke på hvor mange kamper jeg vil spille – jeg vil bare trene hardt og ta vare på sjansene mine, avslutter han.

Powered by Labrador CMS