– Vil være bedre enn før

Zlatan Ibrahimovic er ikke akkurat redd for å legge for høyt press på seg selv.

Publisert Sist oppdatert

Zlatan Ibrahimovic er ikke kjent for å være spesielt redd for å snakke seg selv opp, og han bygger ikke akkurat ned forventningene før han etter hvert returnerer fra skaden han pådro seg mot Anderlecht.

– Jeg føler meg bra. Jeg har trent hver dag siden kneet mitt ble operert, det er ingen ferie. Det er en ny utfordring, men jeg er sterk mentalt, og ingenting kan stoppe meg når jeg fokuserer på et mål. Jeg vil gå gjennom alt, det betyr ikke noe hva som er i veien for meg, sier den beskjedne svensken til Inside United (gjengitt av Manchester Evening News).

– Når jeg kommer tilbake for å spille fotball på banen, vil jeg være bedre enn før. Jeg kommer ikke tilbake fordi jeg er den jeg er, jeg kommer tilbake for å være en bedre versjon av den gamle. Tenk hvordan det vil bli!

VIL VÆRE BEDRE ENN FØR: Zlatan Ibrahimovic.

Må være tålmodig

Ibrahimovic er ikke ventet å returnere før januar, men føler seg sterkere og sterkere.

– Om vi snakker spesifikt om skaden, så har jeg ikke kjent noen smerter. Det eneste jeg har kjent er en merkelig følelse i bevegelsene mine, som selvsagt viser at noe var galt i kneet.

– Nå bygger vi det opp, og det blir sterkere. Jeg føler meg bra, og jeg føler bevegelsene mine er der. Om det var opp til meg, ville jeg likt å spille fotball i dag, men det fungerer ikke slik.

– Jeg må være tålmodig, og det er slik vi jobber. Vi har ikke noe hastverk, når vi er klare, så er vi klare. Når jeg spiller igjen ønsker jeg ikke noen unnskyldninger om at jeg var skadet, eller «han kom nettopp tilbake, dette er hans første kamp». Nei – jeg ønsker det samme presset jeg hadde før alt skjedde. Jeg ser frem til det øyeblikket.

Powered by Labrador CMS