zlatan1

Ut mot United: Ble trukket ett pund for juicekartong

Publisert Sist oppdatert

Zlatan Ibrahimovic går ut mot gamleklubben United i sin nye bok, Adrenalina.

Den svenske superstjernen siteres på at selv om United er «blant verdens rikeste og mektigste klubber», var det ikke alltid slik det virket i hverdagen på Old Trafford.

– Kødder du? Seriøst?

I utdraget publisert hos nettstedet The Athletic, forteller 40-åringen at han ble overrasket over at klubben fjernet navnet til Wayne Rooney fra garderoben allerede dagen etter at klubblegenden gikk tilbake til Everton.

Mer forarget ble han dog over å måtte betale ett pund for en juicekartong han tok fra minibaren på et hotell spillerne sov på.

– Lønnsslippen min kom. Vanligvis ser jeg ikke på dem før rundt nyttår, men den gangen sjekket jeg den, uten at jeg helt vet hvorfor. Jeg var nysgjerrig og fant ut at de hadde trukket meg ett pund fra månedslønnen min, forteller Ibrahimovic.

– Jeg ringte oppmannen: «Unnskyld meg, hvorfor har dere trukket meg ett pund i lønn?». Han så på meg og fortalte meg: «Det var fruktjuicen fra minibaren». Jeg svarte: «Kødder du, seriøst?».

BLID HER: Men Zlatan Ibrahimovic var ikke alltid fornøyd med tingenes tilstand i United.

– Så sa han: «Nei, det gjør jeg ikke. Her må du betale for det du tar».

Ibrahimovic resonnerer videre at han ikke burde trenge å betale for å sørge for egen væskebalanse mens han var på jobbreise med United og at han tross alt ikke ville ha dratt til det aktuelle hotellet av eget ønske.

Svensken mener at slike ting kan avgjøre hvor ønsket spillerne føler seg i klubben.

– Kan du tro det? Ett pund? Noe slikt ville aldri ha skjedd i Italia. Dette er detaljene som utgjør en forskjell og skaffer deg respekten til spillerne.

– Kjenner du meg ikke igjen, er du i feil yrke

En annen del av hverdagen i United som fikk Ibrahimovic til å føle seg noe uønsket, var det faktum at vakten ved inngangen til parkeringsplassen på Carrington aldri lot ham slippe forbi uten å bevise over enhver tvil at det faktisk var spissen som satt i bilen.

– Jeg ble spurt om å vise papirene mine bare for å komme inn på treningsfeltet, sier svensken.

Han mener dette burde ha vært unødvendig, med tanke på at svensken er en av verdens beste og mest kjente fotballspillere.

– Jeg måtte senke vinduet og si til personen i luken: «Hør her, min venn. Jeg har kommet hit hver dag i en måned. Jeg er den beste spilleren i verden. Kjenner du meg ikke igjen, er du i feil yrke».

2021-22_wolverhampton_sak_1200x650
Powered by Labrador CMS