– United MÅ vinne troféer igjen

Zlatan Ibrahimovic ønsker sin gamle klubb lykke til med sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha vunnet både Ligacupen og Europa League i sin første sesong som United-manager, måtte José Mourinho bittert erkjenne at oppfølgersesongen ble et antiklimaks i så måte.

Sjansen til å føye nok et trofé til samlingen var riktignok til stede da laget hans spilte seg frem til FA-cupfinalen, men på Wembley sviktet som kjent det meste. En svak forestilling ødela alt, og isteden ble det Chelsea som stakk av med førstepremien.

– Laget hans er godt nok

Nå, på terskelen til en ny sesong, lyder det store spørsmålet: Har Manchester United det som skal til for å for å hamle opp med rivalene?

– Alle kjenner treneren Mourinho. Han vil bestandig være med i kampen om å vinne pokaler, minner Zlatan om i et intervju med Sky Sports.

– Nei, han vant ingenting i fjor, men det skjer ikke ofte at han går troféløs gjennom en hel sesong. Nå befinner han seg imidlertid i en klubb som er vant til å vinne, og han har et lag som er i stand til det, påpeker han.

JOSE MOURINHO – får vi se ham slik igjen innen sesongen er over? Her fra feiringen av Europa League-triumfen i mai 2017.

Krysser fingrene

Zlatan har stor tro på at portugiseren og hans røde disipler står foran en god sesong:

– De har hentet noen nye spillere, og et normalt overgangsmarked vil bestå av spillere som kommer og spillere som drar. Så bygger man videre.

– Jeg ønsker dem i alle fall lykke til og håper at de vinner noe. De har kvalitetene og klubben har behov for nye triumfer, avslutter den tidligere United-spissen.

Powered by Labrador CMS