– Tilbake for å avslutte det jeg startet

– Men jeg vet ikke når jeg er tilbake på banen….Les langt intervju med Zlatan.

Publisert Sist oppdatert

Zlatan Ibrahimovic har signert en ettårskontrakt med Manchester United.

José Mourinho har lenge vært ventet å signere Ibrahimovic på nytt, og her er hva hovedpersonene selv hadde å si om svenskens nye kontrakt:

Zlatan Ibrahimovic:

– Jeg er tilbake for å avslutte det jeg startet. Det var alltid min og klubbens intensjon at jeg skulle bli. Jeg kan ikke vente med å komme meg tilbake ut på Old Trafford-gressmatta, men jeg vet også at jeg må ta meg god tid for å være sikker på at jeg er klar, sier Zlatan til ManUtd.com.

– Jeg har jobbet hardt, og vil fortsette med å gjøre det for å forsikre meg om at jeg er i best mulig tilstand til min retur til banen.

Overfor ESPN la han til.

– Det var noen andre lag som også ønsket litt Ibra-kadabra i lagene sine, men jeg hadde en herlig sesong med United forrige sesong. Vi vant tre trofeer. Dette er en fantastisk klubb med en fantastisk manager.

Han la til følgende om sin egen mirakuløse rekonvalens.

– Løver, vet du. Løver heles ikke på samme måte som mennesker.

Lysten på Zlatan-drakt? Det finner du i nettbutikken vår.

– Men jeg har trent hardt. Jeg har ikke hatt en fridag siden skaden. Når jeg gjør comeback ønsker jeg å være noe jeg ikke har vært før. Jeg vil være den jeg var, men bedre. Én ting er sikkert – når jeg returnerer så kommer jeg til å være klar, legger han til.

Men når er han klar?

– Jeg vet ikke. Det er mange som snakker om ni måneder eller ett år, folk som ikke kjenner meg eller skaden min. Selv så tar jeg det dag for dag. Når er jeg klar, så vil jeg være klar. Jeg vil være veldig klar. Dette handler nemlig ikke om et comeback med 50 eller 80 prosent av den jeg var. Jeg vil være helt tilbake, uten unnskyldninger, med det samme presset som ellers.

José Mourinho:

– Vi er strålende fornøyde med at Zlatan er på bedringens vei, og vi er like strålende fornøyde med å ha hans ambisjoner og erfaring tilbake hos oss.

– Etter hans bidrag sist sesong fortjener han vår tillit, og vi vil være tålmodige med å vente på hans retur. Jeg har ingen tvil om at han vil bli viktig i den andre halvdelen av sesongen.

TOMMEL OPP: José Mourinho.
Powered by Labrador CMS