– Kom med gledelige nyheter

Zlatan Ibrahimovic forsikret Tom Harald om at et comeback er like rundt hjørnet.

Publisert Sist oppdatert

Zlatan Ibrahimovic nærmer seg et comeback i United-trøya med stormskritt.

Etter skaden den svenske målgarantisten pådro seg mot Anderlecht i Europa League, tilsa de første prognosene en retur i desember. Nå ser det imidlertid ut til at et comeback kan komme langt raskere for den svenske stjernespissen.

– Svært hyggelig

Det var i alle fall det Ibrahimovic selv antydet da han møtte Manchester United-supporter Tom Harald Aune i Oslo mandag.

Aune hadde først og fremst tenkt å skaffe en autograf til sønnen da han møtte Ibrahimovic i Oslo, men spurte om det også var greit å ta et bilde med United-spissen.

– Han svarte at det selvsagt var greit, og så tok han mobilen min og sa: Jeg tar bildet, dette fikser jeg bedre enn deg, forklarer en lattermild Aune til United.no.

Aune er selv en lidenskapelig United-supporter og benyttet anldningen til å spørre når Zlatan vil være tilbake for fullt.

– Han sa at han var klar igjen veldig, veldig snart, sier Aune til United.no.

Ute siden april

Det var i kvartfinalen mot Anderlecht på Old Trafford 20 april at Ibrahimovic ødela korsbåndet da han landet forkjært etter en duell.

Dermed gikk svensken glipp av Uniteds største triumf sist sesong da lagkameratene vant Europa League-finalen mot Ajax på Friends Arena i Stockholm.

PÅ VEI TILBAKE: Ashley Young og Luke Shaw har allerede gjort comeback etter skadene de pådr seg sist sesong. Zlatan Ibrahimovic og Marcos Rojo nærmer seg sine comeback i United-trøyen.

Ibrahimovic sin kontrakt med United gikk ut like etter sesongslutt, men svensken har benyttet Uniteds treningsfasciliteter på Carrington i opptreningen og i august skrev han under på en ny ettårskontrakt med United.

Powered by Labrador CMS