– Kneet er nesten der

En hemmelighetsfull Zlatan nærmer seg comeback.

Publisert Sist oppdatert

Ibrahimovic er med i Uniteds CL-tropp denne høsten, men tirsdagens oppgjør mot Basel kommer alt for fort.

Hvor raskt svensken kommer tilbake er det ingen som vet, men superspissen sier i hvert fall selv at han nærmer seg med stormskritt.

– Kneet er nesten «der». Jeg håper alle er tålmodige. Når jeg kommer tilbake, vil verden vite det, sa kraftkaren under et PR-oppdrag for Volvo i hjemlandet. 

LES OGSÅ: (+) – Prøver å kvitte seg med billetter

Kan bli klar før jul

Som de fleste vet, ble svensken skadet i EL-kvartfinalen mot Anderlecht i april. Kontrakten hans med de røde djevlene gikk ut etter sesongen, og ble ikke fornyet i løpet av de første månedene.

Én uke før det engelske sommervinduet stengte kom imidlertid nyheten mange United-fans hadde ventet på. Svensken hadde signert en ny kontrakt, og dermed er det lov å håpe på Zlatan-magi også denne sesongen.

Siden spissen er med i CL-troppen, kan det hende den siste kampen i gruppespillet, mot CSKA Moskva, er en mulighet. Den spilles 5. desember.

35-åringen skal for øvrig ha prøvd å overtale flere av lagkompisene til å kjøre Volvo.

I Sverige dro han spøken et steg videre.

– Alle kjører Volvo!  Jeg skal tvinge lagkameratene mine til å kjøpe Volvo. De vet godt hva Volvo er. Nå, med draktnummer 10, vil du se en forskjell. Jeg skal til og med sørge for at Mourinho kjører Volvo!

Powered by Labrador CMS