– Kanskje klar til Sevilla

Zlatan Ibrahimovic om veien tilbake, om Uniteds sesong og om ryktene.

Publisert Sist oppdatert

Den svenske superstjernen har ikke vært å se siden han forlot banen etter 2-2 mot Burnley på 2. juledag. Nå er han imidlertid tilbake i full trening, og selv har han god tro på at det bare er et tidsspørsmål før han igjen kan trekke på seg den røde trøyen.

Sammen med Paul Pogba og Henke Larsson var han torsdag tilbake i hjemlandet for å kaste glans over åpningen av sitt nye «Padel Zenter». Da fikk han også tid til å besvare noen enkle spørsmål fra svenske Expressen.

På spørsmål om hvordan han ser på Manchester Uniteds sesong, svarte han:

– Opp og ned. Vi er med i Champions League og FA-cupen, mens det ser verre ut i Premier League. Manchester City ser fantastiske ut.

– Laget [United] virker likevel å være bedre. På den annen side, om man ikke vinner troféer, er det vanskelig å si at man har hatt fremgang.

Og kneet?

– Kneet føles bra. Jeg har trent med laget i ti dager nå, og det føles bra. Når man har vært borte så lenge må man trene og stå på, for det gjelder å få bevegelsene til å stemme igjen. Det blir nesten som å starte på nytt, men jeg kjemper på.

– Så får vi se hvordan situasjonen er når vi møter Sevilla. Jeg er i hvert fall tilgjengelig og optimistisk.

– LA er en fin by

Ellers er jo Zlatan bestandig omgitt av rykter. Det siste året har han til stadighet blitt linket til en overgang til amerikanske MLS, ikke minst til LA Galaxy, og svensken benekter heller ikke at han trives i Los Angeles.

– LA er en fin by. Jeg har vært der på ferie flere ganger. Det er «laid back», men mer kan jeg ikke si. Hadde det vært noe der ville jeg ha sagt det, men jeg tror dette bare er rykter. Enten jeg spiller eller ikke florerer det med rykter.

– Men det er bra, for det betyr at jeg lever.

Powered by Labrador CMS