…Men her er et United-lag som imponerte

Førstelaget sviktet, men to mål av William Keane sørget i det minste for at ett United-lag kunne juble i går

Uniteds reserver tok nemlig en sterk borteseier mot Bolton med 2-1.

Bolton stilte med flere erfarne Premier League-spillere, blant annet veteranen Martin Petrov.
Det var likevel United, anført av Keane som åpnet best og tok ledelsen etter 17 minutter da han banket en retur fra Bolton-keeper Jay Lynch i mål.
Etter pause økte samme Keane til 2-0 etter fint samspill mellom Thorpe og Petrucci.
Nevnte Petrov reduserte til 2-1 for Bolton med en susende volley, men Ben Amos vartet opp med flere gode redninger og sørget for at Uniteds reserver klarte det førstelaget ikke klarte, nemlig å holde på en 2-1-ledelse.

Warren Joyce sine gutter tok dermed en velfortjent, og motstanderen tatt i betraktning, en imponerende seier.

Bolton-res. 1-2 United-res.

17. min.: 0-1 W.Keane62. min.: 0-2 W.Keane71. min.: 1-2 Petrov

United: Ben Amos; Michael Keane, Tom Thorpe (Rafael Leao, 86.), Michele Fornasier, Zeki Fryers; Larnell Cole, Paul Pogba, Jesse Lingard, Sean McGinty; Will Keane (John Cofie, 68.), Davide Petrucci

Uben.innb.: Joe Coll, Alberto Massacci, Luke Giverin