Bilde fra Twitter
Bilde fra Twitter

– Carvalho nærmer seg United

SPORT WITNESS: William Carvalho kan bli sommerens første kjøp. United vil trolig få tilslaget om de byr 22 millioner pund.

Publisert Sist oppdatert

United.no har kjøpt rettighetene til å oversette og legge ut Sport Witness-nyheter om United på norsk. Sport Witness er en nettside som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

AV: Sport Witness

William Carvalho har vært i Uniteds søkelys i lang tid allerede, men nå er det mye som tyder på at noe vil skje i sommer. United skal ha fått signaler om at spilleren er til salgs for en sum adskillig lavere enn utkjøpsklausulen.  

Den portugisiske avisen  «A Bola» skriver at Manchester Unted hadde representanter på plass da Sporting Lisboa spilte uavgjort 1-1 mot Paços de Ferreira.
Vanligvis vil ikke portugisiske aviser skrive hvem de antar at speidere er for å se på, men denne gangen er «A Bola» sikker i sin sak. Avisen skriver at United hadde sendt ut speidere på ordre fra Van Gaal og at United nå skal ha trappet opp interessen for Carvalho og derfor ser ham regelmessig. 

Listen over speidere som er tilstede på hver kamp offentliggjøres av Sporting Lisboa og andre portugisiske klubber, og United er hyppig representert på listen.

Carvalho hadde ingen stor kamp i helgen, men United skal være villige til å by opp mot 30 millioner euro, eller 22 millioner pund. Carvalho har en utkjøpsklausul i kontrakten sin på 34 millioner euro, men det er ikke ventet at noen klubber vil utløse denne.

Sannsynligvis vil Sporting Lisboa være tilfredse med 22 millioner pund og selve når et eventuelt bud fra United kommer.

 

Powered by Labrador CMS