Avisrunden

Engelske aviser om den imponerende London-triumfen.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Evening News fokuserer på at Paul Scholes på fredag stilte spørsmål rundt egen innsats, men at han i går scoret et mål som har vært hans varemerke gjennom hele karrieren. I tillegg styrte han Uniteds midtbane med bravur, og utropes til ligamesternes beste i 4-0-seieren.

"It was men against boys", skriver The Telegraph etter Uniteds nedsabling av West Ham på Upton Park. Manchester United får skryt for at de klarte å handtere skadeproblemene som hadde dukket opp både før og under kampen.

Paul Scholes blir hyllet av The Times , som mener England-manager Fabio Capello må ha blitt frustrert over at rødtoppen har gitt seg med landslagsfotball. Avisen beskriver Scholes` opptreden som mesterlig, men at alle skadene i forsvaret overskygget den sterke prestasjonen på Boleyn Ground.

The Guardian mener Manchester United har levert en del kamper som ikke har vært overbevisende denne sesongen, men at Chelsea må ha blitt noe urolig over hvor solide Sir Alex Fergusons menn virker for øyeblikket – selv med alle skadeproblemene.

"Upton Park har overhodet ikke vært noen drømmebane for Manchester United, men i går ble det komfortabelt for mesterne i hovedstaden", skriver The Independent. Ikke bare fant United veien til nettmaskene, men de klarte også å holde nullen med en svært tynn backrekke. Som alle de andre avisene, skriver også Independent om Fergusons vanskeligheter med å stille med en forsvarsfirer mot Wolfsburg. Likevel mener avisen at Uniteds bunnsolide forestilling ikke skal bli glemt bort fordi mange spillere er på sykestuen på Carrington.

Powered by Labrador CMS