United håper Brown blir

David Gill sier at klubben så avgjort håper Wes Brown blir i United. Forsvareren har ikke undertegnet hva klubben sier er "siste tilbud", og kontrakten løper ut etter sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Wes Brown kan gå på fri transfer til sommeren, dersom han a) ikke skriver under ny kontrakt, eller b) blir solgt nå i januar. 28-åringen har gjort det bra som vikar for Gary Neville denne sesongen, og har gjort seg fortjent til mye spilletid. Brown uttalte i et eksklusivt intervju med United-Supporteren tidligere i sesongen at han som ekte Manchester-gutt og United-supporter fra han var liten, håper og tror at han blir i United resten av karrieren. Imidlertid har han ikke godtatt klubbens "siste tilbud", men Old Traffords adm. dir. har fortsatt håp om at Brown skriver under. – Vi ønsker helt klart at Wes blir værende. Han er en lokal gutt som har gått gradene i klubben. Jeg tror Wes ønsker å bli, sier Gill.

Wes Brown er – etter hva united.no har hørt – blant førstelagsspillerne som tjener minst. Det er uvisst hvor godt klubbens tilbud er, men spilleren og hans agent har uansett ikke godtatt det. – Vi har gitt ham hva vi mener er et utmerket tilbud, men vi har ikke kommet tl enighet. Vi får se hvordan det utvikler seg, sier David Gill.

Newcastle la et konkret tilbud for Wes Brown på bordet forrige uke. Et tilbud som skal ha vært fornærmende lavt, nemlig 400.000 pund! United avslo kategorisk, men siden kontrakten går ut i juni, innser Gill at klubben uansett ikke får så veldig mange penger for England-spilleren. – Det er lite sannsynlig at en klubb vil betale et betydelig beløp for ham, så lenge hans kontrakt løper ut i juni.

Kilder: Sky, Telegraph, Star.

Powered by Labrador CMS