– United har fortsatt klasse

AVISRUNDEN: Britisk presse er enige om at United viste tegn til forbedring i vårsola på The Hawthorns.

Publisert Sist oppdatert

Hva sier britisk presse etter 3-0 seieren mot West Bromwich? Vi har samlet reaksjonene fra balløyas skarpeste penner.

Manchester Evening News

“After the dark night in Athens came the promise of brighter times in the Black Country.”

Mike Keegan

Mike Keegan skriver at det var tegn i vårsola som tydet på at David Moyes mannskap kan returnere til noe som ligner på mesterlaget vi så under Ferguson. Journalisten mener også at Robin van Persie så ut som et vandrende rødt kort og forsvarer sådan avgjørelsen til Moyes om å ta av nederlenderen til fordel for Danny Welbeck.

5 ting vi lærte:

  • Dette er Uniteds beste ellever
  • Fellaini blir bedre
  • Rafael spiller bedre uten broren i laget
  • Vidic kan bli en deltidsspiller
  • Welbeck kan avslutte

Spillerbørs: 9: Rafael, 8: Jones, Fellaini, Mata, Rooney, 7: De Gea, Smalling, Evra, Carrick, Januzaj, Van Persie, Welbeck.

The Guardian

“The good news for Manchester United is that not every game has to be an occasion for soul-searching, recrimination and open letters of apology from manager to shareholders.”

Paul Wilson

– De eneste dårlige nyhetene er at ikke hver kamp er mot West Bromwich som beviste hvorfor de ennå ikke har tatt en eneste seier med Pepe Mel ennå. Tannløse lettvektere, beskriver Paul Wilson som spør seg hvordan dette WBA-laget klarte å slå United på Old Trafford tidligere i sesongen.

The Independent

“It felt as if the best of United’s players had been sent onto the pitch and told to sort themselves out.”

Ian Herbert

– United-supporterne har ingen illusjoner, skriver Ian Herbert som forteller hvordan den selvironiske bortefansen sang «We’re going to win the league» da Phil Jones sendte de regjerende mesterne i ledelsen.

Til tross for 3-0 seieren ble ikke Herbert fullstendig overbevist over United-laget lørdag formiddag. Journalisten mener at selv om alle lagets beste spillere var på banen fra start var det en ubalanse i United som først ble løst da Robin van Persie forlot banen i andre omgang, noe som ga mer plass til Wayne Rooney.

Avisen gir kampen syv av ti poeng, og kårer Rafael til banens beste.

The Sun

“David Moyes’ letter to the fans promised that United would get better. And they delivered immediately.”

Mike McGrath

Mike McGrath skriver at United på ingen måte leverte en perfekt forestilling og fortsatt bør ha noen gir igjen, men at seieren i seg selv var det viktigste for David Moyes etter forrige kamps greske tragedie.

Videre skriver McGrath om kontrastene til forrige sesongs 5-5 kamp, Fergusons avskjed, og hvordan Moyes nå må bygge på resultatet mot WBA i kampene mot Liverpool og Manchester City for å berge noe fra Uniteds sesong.

The Times

“It was obvious that Manchester United are ready to be competitive again. They won easily because they still have class and standards.”

David Walsh

David Walsh mener kampen ikke var dårlig, men at den ble ordinær med Uniteds enveiskjøring og at tankene nok var rettet mot de neste kampene mot Liverpool og Olympiakos.

I likhet med de fleste andre journalistene mener også Walsh at Pepe Mel hadde rett da han mente Robin van Persie burde vært utvist.

Journalisten nevner hvordan alle United-spillerne deltok i feiringen av 1-0 målet til Jones, og hvordan dette illustrerer hvor høyt laget ønsker å komme tilbake der de var.

Powered by Labrador CMS