The same procedure as last year?

Går det som i fjor, eller blir det mer snubling for United?

Publisert Sist oppdatert

17. desember 2016: Manchester United skal møte West Bromwich Albion på The Hawthorns, med Anthony Taylor som dommer. Avstanden opp til ligalederen er på over ti poeng, men United må prøve å opprettholde trykket ved å slå Baggies.

17. desember 2017: Manchester United skal møte West Bromwich Albion på The Hawthorns, med Anthony Taylor som dommer. Avstanden opp til ligalederen er på over ti poeng, men United må prøve å opprettholde trykket ved å slå Baggies.

For andre år på rad møter vi altså West Bromwich Albion på denne datoen, begge gangene med Anthony Taylor som dommer.

Forhåpentligvis kan utfallet av kampen også bli det samme.

JUBEL PÅ DENNE DAG I FJOR: United-spillerne feirer Zlatan-mål.

United spilte nemlig en god bortekamp på The Hawthorns i fjor. Årets beste bortekamp hittil, mente vår svenske stemme her på siden, og det var en svenske som hadde hovedrollen også.

Marcos Rojo og Jesse Lingard var nest best og tredje best på vår spillerbørs, men det var likevel tomålsscorer Zlatan Ibrahimovic som var aller best.

Bjarte Valen skrev den gang følgende på United.no: «Svensken rev seg løs på en rutinert måte da han scoret 1-0. 2-0 var strålende og skapt ut av intet, selv om det var flaks med i bildet. Var involvert i flere dueller enn noen annen United-spiller og kjempet hardere enn noen gang tidligere. Blir bare bedre og bedre og dette var hans beste kamp i United-trøyen så langt. Stor!»

Kanskje er det mot West Bromwich at hans første mål etter comebacket kommer…? Vi tar gjerne en ny 2-0-seier, i alle fall, uansett hvem som scorer.

Powered by Labrador CMS