rooneytimes

– Uakseptabelt at spillerne ikke gir alt for klubben

Publisert Sist oppdatert

Wayne Rooney er klar på at en del av United-spillerne leverte en helt uakseptabel forestilling mot Liverpool.

Det sier han i et intervju med The Times, der han understreker det som vel var hans eget mantra som spiller – at det ikke er noen unnskyldning for ikke å jobbe hardt.

– Det ligger et stort ansvar på spillerne. De er verdensklasse-spillere, landslagsspillere og en klubb som United trenger mer enn det de viste, sier Rooney til The Times.

– Spillerne må nå være såret. De må kjenne på den følelsen, men jeg ser ikke at mange spillere er villig til å løpe hjem igjen eller forsvare seg. De er ikke villig til å gi alt for klubben, og det er uakseptabelt. Derfor er de nødt til å stille spørsmål ved seg selv, fortsetter han.

– Det er for lett at alt skal handle om manageren når disse spillerne betales en masse penger for å gjøre jobben, og så synes i alle fall ikke jeg at de gjør den jobben de skal gjøre bra nok.

Rooney, som selvsagt kjenner Solskjær både som spiller og også har møtt Solskjærs United med sitt Derby som manager, føler seg sikker på hva United får videre fra Solskjær.

Coaches

– Han er en kriger. Han kommer til å fortsette med å gjøre det han mener er rett, det han tror på og det han mener må til for å få mer ut av disse spillerne.

Så gjenstår det å se om Solskjær til slutt overlever de neste kampene og høsten.

– Det er også veldig utdannede folk på toppen av United. Jeg er sikker på at de vil se på alt rundt hva som skal skje videre, uansett om det er med eller uten Solskjær.

– Liverpool er et fantastisk lag, og som United har de verdensklasse-spillere og trolig nå også verdens beste spiller i Mohamed Salah. Den eneste forskjellen er imidlertid at de jobber hardt uten ball. Det er ingen unnskyldninger for ikke å jobbe hardt, sier Rooney.

Powered by Labrador CMS