Vigge

Victor Lindelöf: – Har jobbet hardt med ryggen

Publisert Sist oppdatert

Til tross for at Victor Lindelöf var Ole Gunnar Solskjærs klart foretrukne Harry Maguire-partner foregående sesong, måtte svensken finne seg i å gå glipp av en del kamper.

Lindelöf slet nemlig med en ryggskade gjennom store deler av sesongen og den sørget blant annet for at Eric Bailly ved flere anledninger måtte vikariere til høyre i Uniteds midtforsvar.

Nå forteller Lindelöf dog at han har tatt grep, før en sesong der han ser ut til å starte som Solskjærs tredjevalg på stopperplass, etter nyheten om at Raphaël Varane blir United-spiller.

– Jeg føler meg mye bedre nå, sier forsvareren i et intervju med manutd.com.

– Jeg har jobbet hardt med ryggen, spesielt nå under ferien. Jeg slet mye med den forrige sesong og måtte virkelig slite meg gjennom det.

MÅTTE UT: Victor Lindelöf ble byttet av med en drøy halvtime igjen av bortemøtet med Leicester. De påfølgende seks ligakampene, spilte han bare 90 minutter.

Aller flest kamper gikk svensken glipp av rundt nyttårstider, midt i det tetteste av det tette juleprogrammet i Premier League.

– Da jeg spilte en kamp, trengte jeg å hvile i et par dager, før det var rett inn i en ny kamp. Det var tøft, men som sagt har jeg jobbet mye med forskjellige typer øvelser og behandlinger og føler meg mye bedre, sier Lindelöf.

– Du må virkelig ta vare på kroppen din og hvile litt når du får muligheten til det, samt bruke tid på å klarne tankene litt.

Powered by Labrador CMS