Røk i første hinder

Bryan Robson, Lee Martin og de andre United-veteranene klarte ikke å komme seg videre fra gruppespillet i Lærdal-turneringen.

Publisert Sist oppdatert

Turneringen, som samler 69 veteranlag fra Norge, Danmark og England, blir i år avholdt for 11. gang. Dette er første gang Manchester United deltar i turneringen, og debuten ble feiret med å sende et kruttsterkt mannskap – dersom vi holder oss til papiret.

På banen imponerte United svært få. 13-timersreisen fra Manchester til Lærdal hadde satt sine spor.

Til tross for en lagoppstilling bestående av keeper Fraser Digby, Russell Beardsmore, Clayton Blackmore, David May, Andy Ritchie, Lee Martin, den nyinnkjøpte jubilanten Arvid Fimreite og Bryan Robson, gikk laget på et sviende 4-1-nederlag i åpningskampen mot Brann.

Laget reddet noe av æren med 3-0-seieren over hjemmelaget Lærdal, men kom ned på jorden igjen etter et særdeles ufortjent 1-0-tap for Bærum. Fredagens siste kamp endte med 3-1-tap for HamKam.

"Hvor kom de fra? De var fryktelig godt trent," klagde Russell Beardsmore til united.no etter tapet for HamKam.

"Vi spilte godt i kamp to og tre. I den første var vi ikke klare, mens vi ble slitne i den siste," oppsummerte Bryan Robson.

United.no kommer tilbake med mer fra turneringen i Lærdal.

Optimister – men det var før turneringen kom igang!

Bak fra venstre: Arvid Fimreite, Fraser Digby, Lee Martin, Andy Ritchie Foran: David May, Russell Beardsmore, Clayton Blackmore og Bryan Robson.

Powered by Labrador CMS