Albiston gleder seg

Arthur Albiston sier til united.no at han ser fram til å delta i veterancupen i Norge i slutten av januar.

Publisert Sist oppdatert

Som tidligere skrevet her på united.no skal et lag bestående av ex-Manchester United-spillere delta i en old boys-turnering i Lærdal og Årdal den siste helgen i januar.

Arthur Albiston er primus motor for United-laget som gjester Norge. Albiston (51) var med å vinne tre FA-cupmesterskap med United, 1977, 83 og 85, og ligger på tiende plass på adelskalenderen over spillere med flest United-kamper. Hele 485 ganger trakk Albiston i United-drakten i obligatoriske kamper.

-Jeg gleder meg veldig til denne turneringen, sier Albiston til united.no, og fortsetter:

– Etter å ha spilt for Molde har jeg mange gode venner fortsatt i Norge, og jeg skal definitivt til Molde på ferie en eller annen gang. Norge er et vakkert land, og forhåpentligvis klarer vi å gjøre et bra resultat i turneringen.

Den tidligere solide venstrebacken, som deltok i VM 1986 for Skottland, gleder seg også til å møte den gamle rivalen Liverpool under veterancupen i Lærdal og Årdal.

– Vi møtte dem i Wrexham for noen uker siden, og da tapte vi 4-2. Det skal imidlertid sies at de hadde langt yngre mannskap med folk som McManaman og McAteer, beretter Albiston videre.

Hverken Albiston eller turneringsleder Roald Flodsand vet hvilke spillere som stiller for United den helgen, men united.no kjenner til at spillere som bruker å representere United i slike sammenhenger inkluderer foruten Albiston selv; Lee Sharpe, Denis Irwin, Frank Stapleton, Clayton Blackmore, David May, Russel Beardsmore og Andy Ritchie.

Turneringsleder Roald Flodsand sier til United.no at spillerne "er til salgs", i den forstand at trøyen deres under turneringen kan kjøpes for 15.000 kroner.

– For den prisen får man sette på sponsormerke, i tillegg får man drakten til odel og eie.

Mer informasjon om veterancupen kan du finne HER

Powered by Labrador CMS