Vellykket supportermiddag

MANCHESTER: Helgen i Manchester ble rundet av med hyggelig middag og United-quiz på Bem Brasil.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben arrangerer turer til alle hjemmekamper Manchester United spiller. I tillegg til selve kampen tilbyr vi også en rekke tilleggsprodukter, herunder omvisning på Old Trafford og tur til en annen fotballkamp som spilles i Manchester-området i løpet av helgen.

Vi arrangerer også en fellesmiddag for de reisende på den brasilianske restaurantet Bem Brasil i King Street like ved Deansgate. Dette arrangeres stort sett den siste kvelden på turen, og fungerer som en hyggelig avslutning på helgen, hvor vi koser oss med god mat og drikke og blir bedre kjent.

Følg Supporterklubbens Instagram-konto her for bilder fra våre turer til Manchester.

Denne helgen var det 26 påmeldte til middagen, og som vanlig var både service og mat upåklagelig. Stemningen rundt langbordet var god, og etter maten var fortært ble det holdt en Manchester United-quiz. Denne vant firerlaget bestående av (fra venstre i bildet øverst) Paal Fosdal, Johannes Fosdal, Mats Lien og Øyvind Lien. Premier denne gangen var United-luer og Class of ’92 DVD’er.

Her bestiller du din tur til Manchester!

Dersom du skal på tur og ønsker å delta på fellesmiddagen på Bem Brasil kan dette bestilles på forhånd. Det går også an å melde seg på når man har ankommet Manchester ved å henvende seg til en av reiselederne.

Mandag morgen reiser vi som har vært i Manchester i forbindelse med West Ham-kampen hjem igjen til Norge, men allerede neste helg er det ny tur til Manchester med Supporterklubben. Denne gang er det Everton som venter, og vi gleder oss til en ny helg med hjemmekamp på Old Trafford og alt hva dette medfører.

Powered by Labrador CMS