Selvtilliten på topp

Ashley Young trives i rollen som ving under van Gaals nye formasjon.

Publisert Sist oppdatert

United-vingen satte inn den første staffen mot Inter natt til onsdag, hvor United tilslutt vant hele 5-3. Young har sålangt under USA-turen spilt i posisjonen på begge sider, og håper på å utvikle seg videre inn mot en ny sesong under van Gaal.

– Det har vært bra for meg å spille både på høyre -og venstresiden. Jeg startet på venstresiden (mot Inter) og endte så opp med å spille på motsatt side. Jeg har selvtillit nok til å gå ut å spille bra i begge posisjoner hvis manageren skulle be meg om det, sa han til ManUtd.com.

Under pressekonferansen foran møtet med Inter uttalte van Gaal at han var fornøyd med Youngs prestasjoner mot LA Galaxy og AS Roma. Og selv er han innstilt på å leve opp til de nye forventningene.

– Det er alltid hyggelig å få en slik tilbakemelding fra manageren, og en slik tiltro gjør at man ønsker å fortsette å prestere. Det er akkurat hva jeg ønsker å gjøre hver gang jeg tar på meg United-trøya.

– Vi er henrykt over å dra i land nok en seier (mot Inter). Å ta det første straffesparket var en god utfordring, og jeg var sikker på at ballen ville gå inn. Jeg har øvet mye og visste nøyaktiv hvor jeg skulle sette den.

Manchester United har fem poeng etter tre spilte kamper og leder gruppen sin i International Champions Cup.

– Vi er Manchester United og vi ønsker å vinne enhver konkurranse vi spiller i. Dette er ikke bare en oppladning til en ny sesong for oss – vi går ut der for å vinne hver gang å gjøre det bra. Hver kamp hjelper på spilleformen vår, og vi har det morsomt på trening selv om vi jobber hardt for å bygge opp selvtilliten innad i laget.

Powered by Labrador CMS