– Vi har en jobb å gjøre

Will Keane er innstilt på å gi alt han har for sin nye manager.

Publisert Sist oppdatert

I motsetning til sin tvillingbror, Michael, som i fjor var med på Asia/Australia-turnéen, er Will Keane for aller første gang på sommertur med førstelagstroppen. Den 21 år gamle spissen mistet et helt år med fotball etter å ha røket korsbåndet i mai 2012, men er nå tilbake for fullt, og håper å få vist Louis van Gaal hva han er kapabel til.

– Det har vært en flott tur så langt, og jeg har kost meg, sier han i et intervju med ManUtd.com. Samtidig innrømmer han at det har vært en tøff periode med innlæring av nytt spillesystem kombinert med knallharde treningsøkter.

– Intenst, men veldig bra, lyder dommen.  – Vi er jo her for å gjøre en jobb, og alle forsøker å ta inn over seg hva manageren ønsker seg. Alle jobber så hardt de kan med form og struktur, for å gi ham det han er ute etter, sier Keane, og røper at spillerne storkoser seg når de får spille «firkant» etter oppvarmingen.

– Det er ramme alvor og hardt arbeide, men også moro siden alle, også de som befinner seg inne i firkanten, får være borti ballen, sier han, og røper at det blir mye latter når noen lykkes i å lirke ballen mellom beina på motstanderen.

– Ny start, nye muligheter

Manchester United Training Session
Will Keane – håper å imponere sjefen.

Keane er glad for å ha fått denne sjansen til å vise seg frem etter forrige sesongs utlån til henholdsvis Wigan og QPR. Det var utlån som først og fremst skulle bidra til å få tilbake formen etter et år ute med skade. Og, i likhet med andre spillere som har uttalt seg under USA-oppholdet, anser den unge spissen sesongoppkjøringen som en ny start for samtlige spillere.

– Med en ny manager på plass blir det det jo sånn, slår han fast.

– Manageren, som har en ypperlig merittliste,  har uttalt at erfaring ikke baseres på alder alene; den er basert på evnen til å ta ansvar. Om du gjør som han ønsker, gir han deg også tro på at du har en sjanse til å lykkes.

 

Powered by Labrador CMS