Zaha vil imponere sjefen

Etter utlån til Cardiff, føler Wilfried Zaha seg nå klar til å vise seg frem for klubben som eier ham.

Publisert Sist oppdatert

Han befinner seg i USA, på sin andre sommertur med United siden fjorårets overgang fra Crystal Palace. Wilfried Zaha gjorde et godt inntrykk på turnéen til Asia, Australia og skandinaviske Stockholm, mens det ble minimalt med spilletid etter hjemkomsten.
Han startet Community Shield-oppgjøret mot Wigan og ligacupkampen mot Norwich, men bortsett fra dette ble det med to innbytteropptredener i Premier League – mot Newcastle og Aston Villa like før jul.

– Cardiff var en god erfaring

I slutten av januar ble han lånt ut til Ole Gunnar Solskjærs Cardiff, hvor det i alt ble 13 kamper og verdifull Premier League-erfaring på den tidligere Crystal Palace-vingen. Nå håper han å bygge videre på disse erfaringene og skyte ny fart i spillerkarrieren.

Selv synes Zaha at han fikk godt utbytte av månedene han tilbrakte i Wales.

– Cardiff ble en veldig god erfaring for meg. Jeg fikk ganske bra med kamper på Premier League-nivå, og føler at jeg har kommet tilbake som en bedre fotballspiller, sier han til ManUtd.com.

– Jobber for å bli bedre

Manchester United Training Session
Wilfried Zaha, på vei til nok en treningsøkt.

– Men nå er det godt å være tilbake her, fastslår Zaha.

– Stemningen er fin, alle jobber hardt, og vi ser frem til sesongen.

– Jeg har innsett at jeg trenger å jobbe med deler av spillet mitt, og at dette er det beste stedet å være om jeg har ambisjoner om å bli bedre. Og det har jeg virkelig lyst til, sier han.

– For meg føles dette så avgjort som en helt ny sjanse. Det eneste jeg er opptatt av er å imponere den nye manageren og komme meg med i stallen  hans. Jeg kan bare gjøre mitt beste.

Tøff motstand

Klubbene som venter på denne turnéen er på papiret atskillig hardere å takle enn de som skapte problemer for et år siden. Hva synes Zaha om det?

– United er en stor klubb, og trenger tøff motstand. Det får vi på denne sommerturnéen. Vi vil utvilsomt bli testet, men det er bare av det gode ettersom det vil gjøre oss forberedt på sesongen som ligger foran oss. Jeg gleder meg til å bli involvert og klarer omtrent ikke å vente på å møte disse klubbene, avslutter Zaha.

Og klubbene han tenker på er altså disse:

DAG
DATO
KICK-OFF
(skandinavisk tid)
KAMP
KANAL
Tor
24. juli
05.00
Manchester United v LA Galaxy
TV 2 Sport Premium / TV 2 Sumo
Søn
27. juli
02.00
Manchester United v AS Roma
TV 2 Sport Premium / TV 2 Sumo
Ons
30. juli
01.30
Manchester United v Inter Milan
TV 2 Sport Premium / TV 2 Sumo
Lør
2. aug
22.00
Manchester United v Real Madrid
TV 2 Sport Premium / TV 2 Sumo
Tir
5. aug
02.00
International Champions Cup Final*
TV 2 Sport Premium / TV 2 Sumo
Tir
12. aug
20.30
Manchester United v Valencia
TV 2 Sport Premium / TV 2 Sumo
Powered by Labrador CMS