Møter Barca og PSG

United skal spille fire kamper i Champions Cup, men i år blir det garantert ingen finale.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United reiser tilbake til USA for sommerturneen i år, men det blir en kortere tur enn tidligere.

Tirsdag offentliggjorde United så de fire kampene i USA.

Det begynner mot meksikanske Club America 17. juli, fortsetter mot amerikanske San Jose 21. juli, før turneringen avsluttes med storkamper mot Barcelona (25. juli) og Paris St. Germain 29. juli.

FC Barcelona v Malaga CF - La Liga

Kampstedene tyder på at det blir litt mer reising enn man trodde, siden United begynner helt nord på vestkysten i Seattle,  før de skal litt lenger ned i California mot Barcelona og avlutter turneen et godt stykke mot øst-kysten i Chicago. Kamp to i USA, mot San Jose, står foreløpig uten kampsted.

Det som også er nytt av året er at turneringen avgjøres som en ren liga der laget som har tatt flest poeng etter fire kamper vinner trneringen. I fjor møttes United og Liverpool i en ren finale, men dette blir det altså ikke i år.

United-direktør Richard Arnold ser frem til sommerens turnering.

– Manchester United har lange og gode tradisjoner med å besøke amerikanske byer, skape minneverdige opplevelser for både fansen og spillerne. Denne turneringen gjør at United vil kunne trene på noen av de beste fascilitetene i verden og spiller foran tusenvis av lidenskapelige United-fans, sier Arnold.

Fra før av er det kjent at det for øyeblikket ligger an til at United vil spille i NIKE-drakter i juli, før de nye Adidas-draktene først kan brukes når den avtalen trer i kraft i august.

 

Powered by Labrador CMS